Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πίντο: «Αυτό που φοβάμαι είναι οι… βουτιές του Ρόμπεν»

Πίντο: «Αυτό που φοβάμαι είναι οι… βουτιές του Ρόμπεν»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/7/2014 01:57
Ο τεχνικός της Κόστα Ρίκα, Χόρχε Λουίς Πίντο τόνισε πως η ομάδα του θα παίξει επιθετικά απέναντι στην Ολλανδία, ενώ πρόσθεσε πως αυτό που φοβάται είναι οι… βουτιές του Άριεν Ρόμπεν.

Μετά την πρόκριση της στα πέναλτι κόντρα στην Ελλάδα, η Κόστα Ρίκα αντιμετωπίζει το βράδυ του Σαββάτου (5/7, 23:00) την Ολλανδία με όνειρο την πρόκριση στα ημιτελικά του Μουντιάλ.

Όπως δήλωσε λίγες ώρες πριν τον αγώνα ο ομοσπονδιακός προπονητής της ομάδας, Χόρχε Λουίς Πίντο, η ομάδα του θα τα δώσει όλα για τη νίκη παίζοντας επιθετικά:

Πίντο: «Αυτό που φοβάμαι είναι οι… βουτιές του Ρόμπεν»
«Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Σεβόμαστε την Ολλανδία αλλά θα παίξουμε επιθετικά. Έχω το κεφάλι μου ήσυχο ξέροντας πως έχω μια πολύ καλή άμυνα και γκολκίπερ, οπότε θα είναι δύσκολο γι’ αυτούς να σκοράρουν απέναντι μας».

Μάλιστα ο Κολομβιανός τεχνικός δεν δίστασε να δηλώσει πως αυτό που φοβάται από την Ολλανδία είναι οι… βουτιές του Ρόμπεν:

«Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο στο παιχνίδι είναι οι βουτιές του Ρόμπεν» δήλωσε ο Πίντο αναφερόμενος στις ενέργειες του Ολλανδού να κερδίσει πέναλτι στον αγώνα του Μεξικού, κάτι που παραδέχθηκε και ο ίδιος ο παίκτης με δηλώσεις του!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.