Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουντιάλ 2014: Στα ημιτελικά η Γερμανία

Μουντιάλ 2014: Στα ημιτελικά η Γερμανία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/7/2014 21:00
Το γκολ του Χούμελς στο 12ο λεπτό ήταν αρκετό προκειμένου η Γερμανία να πάρει τη νίκη (1-0) κόντρα στη Γαλλία και να «σφραγίσει» το εισιτήριο για τα ημιτελικά, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Βραζιλία ή την Κολομβία.

Για τέταρτη συνεχόμενη φορά η Γερμανία εξασφάλισε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Μουντιάλ, καθώς τα «πάντσερ» επικράτησαν με 1-0 της Γαλλίας στο «Μαρακανά» και απέχουν πλέον ένα βήμα για να επιστρέψουν στο ιστορικό γήπεδο και να διεκδικήσουν το τρόπαιο.

«Χρυσός» σκόρερ για τους Γερμανούς ήταν ο Χούμελς ο οποίος με ωραία κεφαλιά στο 12ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 1-0, καθώς οι «τρικολόρ» δεν κατάφεραν να απαντήσουν, μην μπορώντας να διασπάσουν την γερμανική άμυνα αλλά ούτε να νικήσουν τον Νόιερ, ο οποίος στις καθυστερήσεις απόκρουσε το σουτ του Μπενζεμά, κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Έτσι οι Γάλλοι δεν κατάφεραν για 4η φορά να κερδίσουν την Γερμανία σε Μουντιάλ, με την ομάδα του Λεβ να περιμένει πλέον τον νικητή του αγώνα Βραζιλία-Κολομβία για να μάθει τον αντίπαλο που καλείται να ξεπεράσει προκειμένου να προκριθεί στον μεγάλο τελικό.

Το ματς:


Μουντιάλ 2014: Στα ημιτελικά η Γερμανία
Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Γαλλία να δημιουργεί την πρώτη καλή ευκαιρία στο 7’ με πλασέ του Μπενζεμά που πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Νόιερ, ωστόσο στο 12’ η Γερμανία κατάφερε να πάρει προβάδισμα, καθώς μετά από εκτέλεση φάουλ του Κρόος, ο Χούμελς κέρδισε την μονομαχία με τον Βαράν και με κεφαλιά «έγραψε» το 1-0.

Παρά το γκολ, η ομάδα του Λεβ διατήρησε την κατοχή της μπάλας και δεν αντιμετώπιζε προβλήματα καθώς η Γαλλία δεν μπορούσε να δημιουργήσει κλασικές ευκαιρίες και απείλησε με σουτ των Βαλμπουενά (34’) και Μπενζεμά (44’) που δεν προβλημάτισαν τον Νόιερ.

Στην επανάληψη, οι Γάλλοι συνέχιζαν να παρουσιάζουν προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού με αποτέλεσμα η Γερμανία να μην απειλούνταν ιδιαίτερα και μάλιστα τα «πάντσερ» θα μπορούσαν να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ και να «κλειδώσουν» την πρόκριση, έχοντας μεγάλη ευκαιρία στο 82’ με τον Σούρλε έπειτα από αντεπίθεση.

Ο Ντεσάν είχε ρίξει στο παιχνίδι τους Ρεμί και Ζιρού, ωστόσο η Γαλλία δεν κατάφερε να ανησυχήσει τους Γερμανούς με εξαίρεση το σουτ του Μπενζεμά στο 90+4’, με τον Νόιερ να αποκρούει και να κρατάει το 1-0 που έδωσε την πρόκριση στη Γερμανία.

Τα αποτελέσματα στους «8»:


Παρασκευή (4/7)

Γερμανία - Γαλλία 1-0 (12' Χούμελς)
Βραζιλία – Κολομβία (23:00)

Σάββατο (5/7)

Αργεντινή - Βέλγιο (19:00)

Ολλανδία - Κόστα Ρίκα (23:00)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.