Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουντιάλ 2014: Έριξε τεσσάρα στη Πορτογαλία η Γερμανία (video)

Μουντιάλ 2014: Έριξε τεσσάρα στη Πορτογαλία η Γερμανία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/6/2014 20:57
Με τον Μίλερ να πετυχαίνει χατ-τρικ (12’ πεν., 45+1’, 78’), η Γερμανία κέρδισε με το εμφατικό 4-0 την Πορτογαλία και έκανε μεγάλο βήμα για την πρώτη θέση στον 7ο όμιλο. Το άλλο τέρμα ο Χούμελς (32’) ο οποίος αποχώρησε τραυματίας, αποβλήθηκε στο 37’ ο Πέπε, τραυματίστηκαν επίσης Αλμέιδα και Κοεντράο.

Μεγάλη νίκη απέναντι στην Πορτογαλία πανηγύρισε στην πρεμιέρα του 7ου ομίλου η Γερμανία η οποία παίζοντας με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 37’ λόγω αποβολής του Πέπε, διέλυσε την ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο με 4-0, κάνοντας μεγάλο βήμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης στον όμιλο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής των «πάντσερ» ήταν ο Τόμας Μίλερ, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ (12’ πεν., 45+1’, 78’), οδηγώντας την ομάδα του σε μία μεγάλη νίκη, με τον άλλο τέρμα να πετυχαίνει ο Χούμελς (32’) ο οποίος αποχώρησε τραυματίας, όπως και οι Αλμέιδα, Κοεντράο από τη πλευρά των Πορτογάλων.

Η Γερμανία πήρε νωρίς προβάδισμα στο σκορ, καθώς μόλις στο 11’ ο Περέιρα έπιασε από τον ώμο τον Γκέτσε στην περιοχή ανατρέποντας τον, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να δώσει πέναλτι και ο Μίλερ δεν έχασε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ από την άσπρη βούλα.

Μουντιάλ 2014: Έριξε τεσσάρα στη Πορτογαλία η Γερμανία (video)
Από την πλευρά της η Πορτογαλία παρουσίασε προβλήματα στη δημιουργία ευκαιριών και δεν κατάφερε να απειλήσει σημαντικά στα επόμενα λεπτά, με την Γερμανία να φτάνει τελικώς στο 2-0 στο 32’ με κεφαλιά του Χούμελς.

Πέντε λεπτά μετά ήρθε και η αποβολή του Πέπε για τους Πορτογάλους, καθώς ο αμυντικός της Ρεάλ με ανόητη ενέργεια χτύπησε τον Μίλερ και αποβλήθηκε στο 37’ από τον διαιτητή.

Το εφιαλτικό πρώτο ημίχρονο για τους Πορτογάλους, υπέγραψε στο 45+1’ ο Μίλερ ο οποίος με δεύτερο προσωπικό γκολ «έγραψε» το 3-0 και ουσιαστικά «καθάρισε» τη νίκη για την ομάδα του Λεβ.

Στην επανάληψη, το παιχνίδι είχε αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα, με την Γερμανία να έψαχνε το 4ο γκολ, το οποίο πέτυχε τελικώς στο 78’, με τον Μίλερ να σημειώνει χατ-τρικ αν και δύο λεπτά νωρίτερα η Πορτογαλία διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε ανατροπή του Έντερ από τον Χέβεντες.

Στα τελευταία λεπτά, η Πορτογαλία προσπάθησε να πετύχει το γκολ της τιμής, χωρίς όμως να τα καταφέρει, με αποτέλεσμα η Γερμανία να πάρει μια εμφατική νίκη, ξεκινώντας με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Γερμανία: Νόιερ, Χέβεντες, Χούμελς (73' Μουστάφι), Μερτεζάκερ, Μπόατενγκ, Λαμ, Κεντίρα, Γκέτσε, Εζίλ (62’ Σούρλε), Κρόος, Μίλερ (82' Ποντόλσκι)

Πορτογαλία: Ρουί Πατρίσιο, Κοεντράο (65’ Αλμέιδα), Μπρούνο Άλβες, Πέπε, Περέιρα, Βελόσο (46’ Κόστα), Μεϊρέλες, Μουτίνιο, Νάνι, Ρονάλντο, Αλμέιδα (28’ Έντερ)

Τα γκολ:









Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.