Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επέστρεψε στον Ατρόμητο ο Ράντμαν

Επέστρεψε στον Ατρόμητο ο Ράντμαν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/6/2014 18:26
Μετά από ένα χρόνο απουσίας, ο Βέλιμιρ Ράντμαν επιστρέφει στον Ατρόμητο, υπογράφοντας μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας. «Να συνεχίσω από εκεί που σταμάτησα» δήλωσε ο παίκτης.

Επέστρεψε στον Ατρόμητο ο Βέλιμιρ Ράντμαν, καθώς ο 31χρονος γκολκίπερ μετά από ένα χρόνο απουσίας όπου δεν αγωνίστηκε σε καμία ομάδα (κατόπιν επιθυμίας του ίδιου), επέστρεψε στον Ατρόμητο, υπογράφοντας μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Ράντμαν αγωνίστηκε στον Ατρόμητο τη διετία 2011-13 υπερασπίζοντας 23 φορές την εστία της ομάδας και όπως αναφέρει η ανακοίνωση, θα συνθέσει μαζί με τους Λουίτζι Τσέναμο και Βασίλη Μπάρκα την τριάδα των γκολκίπερ για την περίοδο 2014-15.

Η ανακοίνωση:


Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επίτευξη συμφωνίας με τον Βέλιμιρ Ράντμαν (Velimir Radman).

Μετά από μια μικρή παρένθεση ενός έτους ο Κροάτης τερματοφύλακας επιστρέφει στην ομάδα μας και μαζί με τους Λουίτζι Τσέναμο, Βασίλη Μπάρκα θα συνθέσει την τριάδα των γκολκίπερ για την περίοδο 2014-15.

Κράμα ταπεινότητας και εργατικότητας ο Βέλιμιρ Ράντμαν αγωνίστηκε στον Ατρόμητο τη διετία 2011-13 αποτελώντας παράδειγμα επαγγελματία και υπερασπίστηκε 23 φορές την εστία μας στο πρωτάθλημα που μεταφράζεται σε 2134 λεπτά συμμετοχής.

Την περσινή περίοδο είχε δεχθεί αρκετές προτάσεις αλλά δεν τον ικανοποίησαν και προτίμησε να κάνει προπονήσεις με την Pomorac Kostrena για να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση.

Σήμερα απέστειλε υπογεγραμμένο στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος το νέο του συμβόλαιο το οποίο έχει ισχύ για ένα έτος και στις 28 Ιουνίου θα έρθει στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση.

Αμέσως μετά την οριστικοποίηση της επιστροφής του στον Ατρόμητο ο Βέλιμιρ Ράντμαν δήλωσε στο atromitosfc.gr τα εξής:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στον Ατρόμητο για να συνεχίσω από εκεί που σταμάτησα. Έχω περάσει δύο υπέροχα χρόνια στην ομάδα, με συμμετοχή σε τελικό κυπέλλου Ελλάδας και έξοδο στο Europa League και είναι πολύ σημαντικό που θα αγωνιστούμε πάλι σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Δεν θα συναντήσω κανένα πρόβλημα προσαρμογής γιατί ξέρω που έρχομαι και τις συνθήκες εργασίας που θα αντιμετωπίσω. Όλα θα είναι οικεία για εμένα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κύριο Σπανό, τον προπονητή κύριο Παράσχο και τον τεχνικό διευθυντή κύριο Αγγελόπουλο για τη ευκαιρία που μου δίνουν να παίξω ξανά στον Ατρόμητο και θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω. Επίσης χαίρομαι ιδιαίτερα που θα ζήσω πάλι αυτή την όμορφη ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι μας σε κάθε παιχνίδι μέσα στο Περιστέρι
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.