Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ντιέγκο Κόστα: «Από τις πιο σπουδαίες ομάδες η Τσέλσι»

Ντιέγκο Κόστα: «Από τις πιο σπουδαίες ομάδες η Τσέλσι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/6/2014 17:10
Για την επικείμενη μεταγραφή του στην Τσέλσι μίλησε στο goal.com ο Ντιέγκο Κόστα ο οποίος δήλωσε πως διάλεξε τους «μπλε» διότι είναι ένας από τους πιο σπουδαίους συλλόγους του κόσμου.

Μπορεί ακόμα να μην υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, ωστόσο η μεταγραφή του Ντιέγκο Κόστα στην Τσέλσι θεωρείται δεδομένη, με τον Ισπανό επιθετικό μάλιστα να δηλώνει στο goal.com πως διάλεξε την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο διότi είναι μια από τις πιο σπουδαίες στον κόσμο αλλά και γιατί επιθυμεί να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ:

«Γιατί έχω διαλέξει την Τσέλσι; Είναι κάτι που πρόκειται να συμβεί. Τα πράγματα πάνε προς μια κατεύθυνση, αν συνεχίσουν να πηγαίνουν όπως πηγαίνουν, αυτή θα είναι η ομάδα που θα παίζω την επόμενη σεζόν. Ήθελα καιρό να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η Τσέλσι είναι ένας από τους πιο σπουδαίους συλλόγους του κόσμου και υπάρχουν πολύ παράγοντες που σε κάνουν να πάρεις μια απόφαση, όπως αυτή. Κάθε χρονιά είναι μια διαφορετική ιστορία, τίποτα δεν είναι εύκολο σε αυτή την ζωή. Θα πρέπει να δουλέψω πολύ για να ταιριάξω με το στιλ παιχνιδιού της Πρέμιερ Λιγκ
» δήλωσε ο Ντιέγκο Κόστα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.