Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στέλνει τον Ιγκουαΐν  στην Μπαρτσελόνα η Marca!

Στέλνει τον Ιγκουαΐν στην Μπαρτσελόνα η Marca!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/6/2014 00:39
Πολύ κοντά στην απόκτηση του Γκονσάλο Ιγκουαΐν από τη Νάπολι βρίσκεται η Μπαρτσελόνα σύμφωνα με δημοσίευμα της «Marca», η οποία υποστηρίζει πως ο Αργεντινός έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Καταλανούς και το μόνο που απομένει είναι να δώσουν τα χέρια οι δύο ομάδες. Διέψευσε την είδηση η Νάπολι

Όπως αποκαλύπτει η ισπανική εφημερίδα, η Μπαρτσελόνα βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Γκονσάλο Ιγκουαΐν από την Νάπολι, καθώς οι Καταλανοί φέρεται ότι έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Αργεντινό επιθετικό και για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή χρειάζεται να βρεθεί η «χρυσή τομή» μεταξύ των δύο ομάδων.

Να σημειωθεί πως οι «παρτενοπέι» απέκτησαν τον 26χρονο το περασμένο καλοκαίρι δίνοντας στη Ρεάλ Μαδρίτης το ποσό των 40 εκατ. ευρώ και ο Αργεντινός πέτυχε 24 γκολ σε 46 συμμετοχές με την ιταλική ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις.

Λίγη ώρα μετά την είδηση, η Νάπολι μέσω του προφίλ που διατηρεί στο twitter χαρακτήρισε αβάσιμο το δημοσίευμα για τον Ιγκουαϊν:

«Οι δημοσιογραφικές τοποθετήσεις σύμφωνα με τις οποίες ο παίκτης μπορεί να δοθεί στην Μπαρτσελόνα είναι αβάσιμες...» αναφέρει η Νάπολι, με το δημοσίευμα βέβαια να κάνει λόγο πως η ισπανική ομάδα έχει συμφωνήσει με τον παίκτη και όχι την ομάδα.

Πλέον μένει να δούμε εάν ο παίκτης θα επιβεβαιώσει τις πληροφορίες εφόσον βέβαια ερωτηθεί για το θέμα μετά τον αγώνα της Αργεντινής με τη Βοσνία (1:00).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.