Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επιστρέφει στην Πρέμιερ Λιγκ η ΚΠΡ (video)

Επιστρέφει στην Πρέμιερ Λιγκ η ΚΠΡ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/5/2014 18:54
Η ΚΠΡ επιστρέφει στην Πρέμιερ Λιγκ! Μπορεί η Ντέρμπι να είχε τις ευκαιρίες και να έπαιζε με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 60’ στον τελικό των πλει-οφ της Τσάμπιονσιπ, ωστόσο οι «ρέιντζερς» με γκολ του Ζαμόρα στο 90’ πήραν τη νίκη με 1-0 και το εισιτήριο για την Πρέμιερ Λιγκ ένα χρόνο μετά τον υποβιβασμό τους.

Στον τελικό με το μεγαλύτερο οικονομικό όφελος (134 εκατ. λίρες υπολογίζονται τα χρήματα που θα μπουν στο ταμείο της νικήτριας), η ΚΠΡ του Χάρι Ρέντναπ κέρδισε με 1-0 την Ντέρμπι στο «Γουέμπλει» και επιστρέφει στην Πρέμειρ Λιγκ ένα μόλις χρόνο μετά τον υποβιβασμό της!

Ηρωας για τους «ρέιντζερς» ο Μπόμπι Ζαμόρα ο οποίος με γκολ στο 90’ κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, χαρίζοντας στην ΚΠΡ την άνοδο και ίσως την… σωτηρία της καθώς αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα.

Επιστρέφει στην Πρέμιερ Λιγκ η ΚΠΡ (video)
Η Ντέρμπι ήταν καλύτερη, είχε τις περισσότερες ευκαιρίες ενώ έπαιζε με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 60’ λόγω αποβολής του Γκάρι Ο'Νιλ.

Ωστόσο η ομάδα του Στιβ ΜακΛάρεν δεν κατάφερε να βρει λύσεις απέναντι στην άμυνα της ΚΠΡ η οποία άντεξε την πίεση και «χτύπησε» στο φινάλε, με αποτέλεσμα να γίνει η 3η ομάδα που αναβαίνει στην Πρέμιερ μετά τις Λέστερ και Μπέρνλι.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ζαμόρα με δικό του γκολ πριν 9 χρόνια σε αντίστοιχο τελικό πλει-οφ κόντρα στη Πρέστον, είχε οδηγήσει μια άλλη λονδρέζικη ομάδα, τη Γουέστ Χαμ στην Πρέμιερ Λιγκ για να επαναλάβει το κατόρθωμα του στον αποψινό τελικό!

Το γκολ:



Οι πανηγυρισμοί:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.