Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Δεν μας καλύπτει η προσφορά του Ολυμπιακού για Φινμπόγκασον»

«Δεν μας καλύπτει η προσφορά του Ολυμπιακού για Φινμπόγκασον»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/5/2014 16:28
Ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της Χέρενφεν, Χανς Βονκ, επιβεβαιώνει ότι ο Ολυμπιακός ήρθε σε επαφή για τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον, ωστόσο τόνισε πως η προσφορά των «ερυθρόλευκων» δεν είναι ικανοποιητική.

Την πρώτη κρούση του Ολυμπιακού στην Χέρενφεν για την απόκτηση του Άλφρεντ Φινμπόγκασον επιβεβαιώνει ο ποδοσφαιρικός διευθυντής του ολλανδικού συλλόγου, Χανς Βονκ.

Παρόλα αυτά ο παράγοντας της ολλανδικής ομάδας τόνισε πως η πρόταση δεν καλύπτει τα «θέλω» του συλλόγου και πως αποτελεί μια βάση για περαιτέρω διαπραγματεύσεις.

Παράλληλα ο ίδιος έκανε λόγο πως για τον Ισλανδό επιθετικό ενδιαφέρονται και άλλες ομάδες, τονίζοντας πως η υπόθεση της μεταγραφής μπορεί να «τραβήξει» ακόμη και μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο:

«Υπάρχει μία προσφορά στο τραπέζι από τον Ολυμπιακό. Δεν μας καλύπτει όμως αυτή η πρόταση για τον Φινμπόγκασον. Για να είμαι ακριβής δεν μας καλύπτει ακόμα», τόνισε αρχικά ο Χανς Βονκ και πρόσθεσε:

«Φαίνεται πως πρόκειται αποτελεί μία βάση για την έναρξη των διαπραγματεύσεων για τον παίκτη. Εμείς αυτήν την στιγμή το αντιμετωπίζουμε ως ένα ενδιαφέρον και όχι ως κάτι άλλο και θα δούμε τι θα γίνει στην συνέχεια. Υπάρχουν και άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται. Ίσως όμως η υπόθεση τραβήξει μέχρι το Μουντιάλ. Ενδεχομένως και πιο μετά.

Υπάρχουν ομάδες που θέλουν να ενισχυθούν στην επίθεση το συντομότερο δυνατόν, όμως πιθανότατα όχι με τα οικονομικά δεδομένα που θέλουμε εμείς. Ο στόχος είναι να γίνει το καλύτερο δυνατό για όλες τις πλευρές. Και για εμάς και για τον παίκτη
», δήλωσε για τον 25χρονο φορ και πρώτο σκόρερ της Ερεντιβίζιε με 29 γκολ σε 32 παιχνίδια (τα 10 με πέναλτι).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.