Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρομπέρτο «Αν πάει στα πέναλτι, ο Κασίγιας έχει προβάδισμα»

Ρομπέρτο «Αν πάει στα πέναλτι, ο Κασίγιας έχει προβάδισμα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/5/2014 16:51
Τον πρώτο λόγο στην Ρεάλ λόγω του Ίκερ Κασίγιας εφόσον ο αποψινός τελικός κριθεί στην διαδικασία των πέναλτι δίνει ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού Ρομπέρο με δηλώσεις του στην «A Bola».

Η Ρεάλ και όχι η Ατλέτικο θα έχει το πλεονέκτημα εφόσον ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ κριθεί στη διαδικασία των πέναλτι σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Ρομπέρτο:

«Πρόκειται για δύο από τους καλύτερους τερματοφύλακες και θα είναι μία ισορροπημένη μάχη. Ωστόσο, αν κριθεί στα πέναλτι, πιστεύω ότι ο Κασίγιας έχει το προβάδισμα», τόνισε ο Ισπανός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και πρόσθεσε αναφερόμενος στον γκολκίπερ της Ρεάλ:

«Είναι δύσκολα για εκείνον αυτή τη στιγμή, αφού δεν έχει τον κατάλληλο αγωνιστικό ρυθμό. Έπαιξε μόνο στο Κύπελλο Ισπανίας και το Τσάμπιονς Λιγκ, αγώνες που είχαν μεγάλο διάστημα μεταξύ τους. Ωστόσο, εκείνος συνεχίζει να έχει την ίδια απόδοση και να ανταπεξέρχεται στις απαιτήσεις».

Όσον αφορά τον Κουρτουά, τόνισε: «Μέχρι τώρα, θα έλεγε κάποιος ότι δεν είναι ιδιαίτερα ευκίνητος, αλλά ισχύει το αντίθετο. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να κάνει ό,τι μπορεί με αυτό το ανάστημα. Έδειξε πολύ ωριμότητα για έναν νεαρό τερματοφύλακα και βοήθησε την ομάδα του σε δύσκολες στιγμές. Είναι ευκίνητος και γρήγορος».

Αξίζει να σημειωθεί πως η μοναδική μονομαχία Ρεάλ-Ατλέτικο που διεξήχθη στις 24 Μαΐου κρίθηκε στα πέναλτι, με την Ρεάλ να παίρνει τη νίκη (4-3) και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας του 1980.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.