Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Καφού: «Θα είναι ασέβεια η απόλυση του Ζέεντορφ»

Καφού: «Θα είναι ασέβεια η απόλυση του Ζέεντορφ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/5/2014 17:33
Την στήριξη του στον τεχνικό της Μίλαν και άλλοτε συμπαίκτη του, Κλάρενς Ζέεντορφ εξέφρασε ο Καφού ο οποίος τόνισε πως θα ήταν ασέβεια από την πλευρά των «ροσονέρι» εάν δείξουν την πόρτα της εξόδου στον Ολλανδό τεχνικό το καλοκαίρι.

Η επιστροφή του Ζέεντορφ στην Μίλαν τον Ιανουάριο για να αντικαταστήσει τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στον πάγκο της ομάδας δεν στέφθηκε με επιτυχία, καθώς οι «ροσονέρι» έμειναν εκτός Ευρώπης για πρώτη φορά μετά από 16 χρόνια.

Μάλιστα υπάρχουν δημοσιεύματα που θέλουν τη διοίκηση της ιταλικής ομάδας να ψάχνει τον αντικαταστάτη του Ολλανδού, με τον Αντριάνο Γκαλιάνι να φέρεται ότι ήρθε σε επαφή με τον τεχνικό της Σεβίλλης, Ουνάι Έμερι.

Ωστόσο ο παλαίμαχος άσος της Μίλαν, Καφού εξέφρασε την άποψη πως οι «ροσονέρι» θα πρέπει να εμπιστευτούν τον Ζέεντορφ τουλάχιστον για μία σεζόν και μετά να κρίνουν το έργο του, τονίζοντας πως θα είναι ασέβεια εάν οι διοικούντες του δείξουν την πόρτα της εξόδου:

«Ας ελπίσουμε ότι ο σύλλογος θα καταλάβει τις ιδέες του και θα του επιτρέψει να κάνει τη δουλειά του. Θέλει να φέρει κάποιες αλλαγές στη Μίλαν και δεν ήταν εύκολο να τα καταφέρει στα μέσα της σεζόν. Ο σύλλογος πρέπει να του δώσει την ευκαιρία να μείνει στον πάγκο για μία ή δύο σεζόν και μετά να κρίνει τη δουλειά του.

Εάν τον απολύσουν τώρα θα ήταν ασέβεια. Εάν δεν τον κρατήσουν και δεν πάρουν κάποιους καλούς παίκτες πως θα γίνουν ανταγωνιστική ομάδα;
» αναρωτήθηκε ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του στο «skysports» ο Καφού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.