Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ζήτησε συγνώμη στον κόσμο ο Σαββίδης,  «ντου» οπαδών στην προπόνηση.

Ζήτησε συγνώμη στον κόσμο ο Σαββίδης, «ντου» οπαδών στην προπόνηση.

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/4/2014 18:07
Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε συγγνώμη στον κόσμο του ΠΑΟΚ για την ήττα της ομάδας με 4-1 από τον Παναθηναϊκός στον τελικό του Κυπέλλου. Απολογήθηκε για τα επεισόδια του ημιτελικού η ΠΑΕ, «ντου» οπαδών στην προπόνηση.

Μέσω γραπτής δήλωσης που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε συγνώμη σε όλους τους οπαδούς της ομάδας που βρέθηκαν στην Αθήνα για τον χαμένο τελικό με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδας.

Παράλληλα τόνισε πως οι δεσμεύσεις του για το μέλλον του συλλόγου δεν αλλάζουν, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξη του.

Αναλυτικά η δήλωση του Ιβάν Σαββίδη:

«Οφείλω μια προσωπική συγγνώμη προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ και ιδιαίτερα προς όλους όσους ταξίδεψαν από όλα τα μέρη του κόσμου στην Αθήνα για τον τελικό Κυπέλλου.

Είναι κρίμα που δεν τα καταφέραμε και που δεν γιορτάσαμε την κατάκτηση ενός τίτλου. Είναι σκληρή, ιδιαίτερα επίπονη και ακριβή αυτή η εμπειρία, ωστόσο θα ήθελα να ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά τους φίλους της ομάδας για την υπομονή και για την απόλυτη αφοσίωσή τους, η οποία σίγουρα θα ανταμειφθεί πολλαπλά.

Οι δεσμεύσεις μας προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ δεν αλλάζουν.


Ιβάν Σαββίδης»

Τα «έψαλαν» στους παίκτες

Ζήτησε συγνώμη στον κόσμο ο Σαββίδης,  «ντου» οπαδών στην προπόνηση.
Περισσότεροι από 100 οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στη Νέα Μεσημβρία προκειμένου να τα… ψάλλουν στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο για τη βαριά ήττα στον τελικό με τον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, αρκετοί παίκτες αποδοκιμάστηκαν με πρώτο τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι να αποχωρήσουν από τις εγκαταστάσεις, αρνούμενοι να προπονηθούν.

Όσοι παρέμειναν στη Νέα Μεσημβρία ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο χωρίς να βγουν στον αγωνιστικό χώρο

«Δεν ήταν εκτεταμένα τα επεισόδια»

Ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ βρέθηκαν οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προκειμένου να απολογηθούν για τα όσα έγιναν στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Οι δύο νομικοί της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, Αχιλλέας Μαυρομάτης και Λάμπρος Μπίρδας και ο υπεύθυνος ασφαλείας κ. Πλιάτσικας προσπάθησαν να αποδείξουν ενώπιον της Επιτροπής ότι τα γεγονότα ήταν μεμονωμένα και δεν δικαιολογείται η κατηγορία των εκτεταμένων επεισοδίων.

Η απόφαση αναμένεται να βγει την Τετάρτη και ο επίσημος ΠΑΟΚ αισιοδοξεί πως θα μπορέσει να αποφύγει μια βαριά τιμωρία.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.