Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λιγκ Καπ Πορτογαλίας: Στον τελικό μέσω πέναλτι η Μπενφίκα!

Λιγκ Καπ Πορτογαλίας: Στον τελικό μέσω πέναλτι η Μπενφίκα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/4/2014 02:34
Ασταμάτητη είναι η φετινή Μπενφίκα, καθώς η ομάδα του Ζόρζε Ζεσούς μετά το Κύπελλο, απέκλεισε την Πόρτο και στο Λιγκ Καπ, κερδίζοντας τους «δράκους» στα πέναλτι (4-3, 0-0 κ.δ) μέσα στο «Ντραγκάο, με αποτέλεσμα να «σφραγίσει» το εισιτήριο για τον τελικό του θεσμού.

Μπορεί την περασμένη άνοιξη η Μπενφίκα να έχασε μέσα από τα χέρια της και τις τρεις κούπες που διεκδίκησε, ωστόσο φέτος είναι αποφασισμένη να τα σηκώσει όλα!

Έτσι μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, την πρόκριση της στον τελικό του Κυπέλλου και το προβάδισμα με 2-1 που πήρε κόντρα στην Γιουβέντους στον πρώτο ημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ, «σφράγισε» το εισιτήριο και για τον τελικό του Λιγκ Καπ!

Συγκεκριμένα οι «αετοί» παρότι έμειναν με δέκα παίκτες από το 32’ λόγω αποβολής του Βιτόρια, άντεξαν την πίεση της Πόρτο κρατώντας το μηδέν, με αποτέλεσμα να οδηγήσουν το παιχνίδι στα πέναλτι.

Εκεί, η ομάδα του Ζόρζε Ζεσούς αποδείχθηκε πιο εύστοχη, καθώς επικράτησε με 4-3 και προκρίθηκε στον τελικό του θεσμού όπου θα αντιμετωπίσει, όπως και στο Κύπελλο, τη Ρίο Άβε στις 7 Μαΐου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.