Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Με ανατροπή η Μπαρτσελόνα, συγκίνηση για Βιλανόβα (videos)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Με ανατροπή η Μπαρτσελόνα, συγκίνηση για Βιλανόβα (videos)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/4/2014 00:39
Παρότι η Μπαρτσελόνα βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο «Μαδριγάλ» κόντρα στη Βιγιαρεάλ, οι «μπλαουγκράνα» με δύο αυτογκόλ (!) των Παουλίστα (65’) και Μουσατσιο (78’) και το τέρμα του Μέσι (83’), πήραν τη νίκη με 3-2 και παρέμειναν ζωντανοί για το πρωτάθλημα! Συγκίνηση για Βιλανόβα.

Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 3-2 τη Βιγιαρεάλ μέσα στο «Μαδριγάλ», ανατρέποντας το εις βάρος της 0-2, με τον Λιονέλ Μέσι να λυτρώνει την ομάδα του στο 83’ και να αφιερώνει το γκολ στην μνήμη του Τίτο Βιλανόβα.

Η Βιγιαρεάλ πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη στα γκολ των Κάνι (45+1’) και Τριγκέρος (55’), ωστόσο στη συνέχεια μιμήθηκε το… επίτευγμα της Έβερτον, καθώς με δύο αυτογκόλ των Παουλίστα (65’) και Μουσατσιο (78’) έκανε αυτή τη δουλειά για την Μπαρτσελόνα, ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Οι Καταλανοί μάλιστα ολοκλήρωσαν την ανατροπή στο 83’ με το τέρμα του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος το αφιέρωσε στη μνήμη του Τίτο Βιλανόβα, δείχνοντας τον ουρανό.

Με αυτή τη νίκη, η Μπαρτσελόνα μείωσε στους 4 τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Ατλέτικο και παρέμεινε ζωντανή στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Συγκίνηση κατά τη διάρκεια του ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του εκλιπόντος, με τον Μπουσκέτς μάλιστα να μην μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρια του.

Βέβαια το παιχνίδι στιγματίστηκε και από την απίστευτη αντίδραση του Ντάνιελ Άλβες στην μπανάνα που του πέταξε ένας… φίλαθλος των γηπεδούχων, με τον άσο της Μπαρτσελόνα με απίστευτη ψυχραιμία να τη σηκώνει, να τρώει τη μισή και να εκτελεί το κόρνερ!

Τα γκολ:



Ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Βιλάνοβα:



Η απίστευτη αντίδραση του Άλβες στη μπανάνα που του πέταξαν στο κόρνερ:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.