Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Αυτοκτόνησε» η Φούλαμ, νίκη για Τότεναμ

Πρέμιερ Λιγκ: «Αυτοκτόνησε» η Φούλαμ, νίκη για Τότεναμ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/4/2014 19:31
Μπορεί η Φούλαμ να προηγήθηκε με 2-0 στην έδρα της κόντρα στη Χαλ, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά (Γιέλαβιτς 75’, Λονγκ 87’) ισοφάρισαν για το τελικό 2-2 στο «Κρέιβεν Κότατζ», με αποτέλεσμα η ομάδα του Φέλιξ Μάγκατ να χάσει δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη για την παραμονή της. Νίκη για Τότεναμ, εξασφάλισε την παραμονή η Σουόνσι.

«Παγωμάρα» στο «Κρέιβεν Κότατζ», καθώς η Φούλαμ παρότι πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων απέναντι τη Χαλ, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο φινάλε σε 2-2, στερώντας την ευκαιρία στην ομάδα των Μήτρογλου και Καραγκούνη (εκτός αποστολής) να βγουν από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι «κότατζερς» σημείωσαν δύο γκολ σε τρία λεπτά με τους Ντεζάγκα (55’) και Αμορεμπιέτα (58’), ωστόσο δεν κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα, καθώς η Χαλ μείωσε με τον Γιέλαβιτς στο 75’, ενώ στο 87’ ο Λονγκ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Νίκη για Τότεναμ, εξασφάλισε την παραμονή η Σουόνσι


Πρέμιερ Λιγκ: «Αυτοκτόνησε» η Φούλαμ, νίκη για Τότεναμ
Μετά από τέσσερα παιχνίδια, η Τότεναμ κατάφερε να πάρει την πρώτη της εκτός έδρας νίκη, καθώς κέρδισε με 1-0 την Στόουκ στο «Μπριτάνια» χάρη στο γκολ του Ρόους (33’) και μείωσε στους 3 τη διαφορά της από την 5η Έβερτον.

Με δέκα παίκτες έπαιζε από το 52’ η Στόουκ λόγω αποβολής του Σόουκρος, αν και είχε ευκαιρίες στην επανάληψη για να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας.

Από την άλλη, η Σουόνσι με πρωταγωνιστές τους Μπόνι (2 γκολ) και Σέλβι (γκολ από τα 40 μέτρα και 2 ασίστ), κέρδισε με 4-1 την Άστον Βίλα και εξασφάλισε την παραμονή της, την ώρα που οι «χωριάτες» μπαίνουν σε περιπέτειες όσον αφορά τη σωτηρία τους στην Πρέμιερ Λιγκ, καθώς έμειναν στους 35 βαθμούς, τέσσερις περισσότερους από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Νίκη-«ανάσα» για την Γουέστ Μπρομ, η οποία κέρδισε με 1-0 την Γουέστ Χαμ και έφτασε τους 36 βαθμούς, ενώ έχει και παιχνίδι λιγότερο.

Τα γκολ:


Σουόνσι - Άστον Βίλα 4-1 (δείτε το γκολ του Σέλβι στο 2:30)



Φούλαμ - Χαλ 2-2


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.