Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δεν θέλει Γιανουζάι στη Βραζιλία ο Μιραλάς!

Δεν θέλει Γιανουζάι στη Βραζιλία ο Μιραλάς!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/4/2014 15:35
Αρνητικός στο ενδεχόμενο ο Αντνάν Γιανουζάι να κληθεί στην Εθνική Βελγίου για το Μουντιάλ της Βραζιλίας εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Κέβιν Μιραλάς.

Πριν λίγες ημέρες ο 19χρονος μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνωστοποίησε στον ομοσπονδιακό τεχνικό του Βελγίου, Μαρκ Βίλμοτς την απόφαση του να αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα της χώρας, παρότι τον διεκδίκησαν επίσης Αγγλία, Κόσοβο και Σερβία!

Η επιλογή του Γιανουζάι άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον Βίλμοτς ο οποίος αυτόματα έχει μια ακόμα επιλογή για το Μουντιάλ της Βραζιλίας, ωστόσο αντίθεση άποψη έχει ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος δήλωσε πως θα είναι άδικο ο άσος της Γιουνάιτεντ να πάρει τη θέση ενός άλλου παίκτη του Βελγίου, καθώς δεν γνωρίζει κανέναν στην ομάδα, ενώ υποστήριξε ότι δεν έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής στους «κόκκινους διαβόλους»:

«Είχε μεγάλη πίεση για να αποφασίσει και είναι πολύ καλό για το Βέλγιο που διάλεξε εμάς, επειδή είναι ένας καλός παίκτης. Αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει να πάει στην Βραζιλία…

Δεν θα ήταν δίκαιο να μείνει εκτός ένας άλλος καλός παίκτης για κάποιον που δεν ξέρει τους άλλους και δεν έχει παίξει πολύ για την ομάδα του τους τελευταίους μήνες.

Ο Αντνάν δεν ξέρει την ομάδα και η αλήθεια είναι ότι τελευταία δεν είχε πολύ χρόνο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν είναι ότι μας λείπουν καλοί παίκτες σε αυτή την θέση. Στην πραγματικότητα υπάρχουν πολύ καλοί παίκτες στην θέση του στην Εθνική Βελγίου, οπότε θα είναι δύσκολο για εκείνον.

Πρέπει να αποδείξει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ότι μπορεί να είναι η νούμερο ένα επιλογή στην θέση του. Νομίζω ότι για εκείνον το Euro του 2016 θα ήταν πιο ρεαλιστικός στόχος
», δήλωσε ο πρώην άσος του Ολυμπιακού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.