Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντσελίγκα: Διέλυσε τη Βέρντερ πριν τη Ρεάλ η Μπάγερν

Μπουντσελίγκα: Διέλυσε τη Βέρντερ πριν τη Ρεάλ η Μπάγερν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/4/2014 18:29
Παρότι η Μπάγερν βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ απέναντι στη Βέρντερ Βρέμης στο πρώτο μέρος, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα με ένα ξέσπασμα στην επανάληψη έκανε την ανατροπή και πήρε μεγάλη νίκη με 5-2 στο Μόναχο, λίγες ημέρες πριν τον επαναληπτικό με την Ρεάλ για τους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αν και τα βρήκε σκούρα για ένα ημίχρονο, η Μπάγερν ανεβάζοντας ρυθμό στην επανάληψη, κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Βέρντερ Βρέμης και να πάρει μια εντυπωσιακή νίκη με 5-2, τρεις ημέρες πριν το παιχνίδι με την Ρεάλ στο Μόναχο για τους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Βέρντερ ήταν εντυπωσιακή στο πρώτο ημίχρονο, «παγώνοντας» δύο φορές την «Άλιανζ Αρίνα» με τα γκολ των Γκεμπρε Σελασιέ (10’) και Χαντ (36’), με τον Ριμπερί να ισοφαρίζει προσωρινά σε 1-1 στο 20’.
Ωστόσο στην επανάληψη η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα η οποία δεν είχε στην αρχική της σύνθεση τους Λαμ, Ρόμπεν, Μάντζουκιτς και Κρόος, έκανε την ανατροπή μέσα σε τέσσερα λεπτά χάρη στα γκολ του Πιζάρο (53’, 57’), ενώ στο 61’ ο Σβάινστάιγκερ «έγραψε» το 4-2.

Το «κερασάκι» στην τούρτα έβαλε ο Ρόμπεν, ο οποίος πέρασε στο παιχνίδι στο 73’ και ένα λεπτό μετά διαμόρφωσε το τελικό 5-2 για τη Μπάγερν, η οποία αγνοεί την ήττα από τη Βέρντερ από τον Σεπτέμβριο του 2008, όταν και ηττήθηκε με το βαρύ 2-5 στο Μόναχο.

Ενός λεπτού σιγή τήρησε η Μπάγερν Μονάχου για τον θάνατο του Τίτο Βιλανόβα, επί χρόνια συνεργάτη του Γκουαρντιόλα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.