Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επεισόδια στο ΟΑΚΑ – κάηκε περιπολικό (video)

Επεισόδια στο ΟΑΚΑ – κάηκε περιπολικό (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/4/2014 18:54
Επεισόδια εντός αλλά και εκτός του ΟΑΚΑ σημειώθηκαν λίγη ώρα πριν την έναρξη του τελικού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, καθώς φίλοι των «πρασίνων» πέταξαν καθίσματα και φωτοβολίδες εναντίων των αστυνομικών, την ώρα που έξω από το γήπεδο οπαδοί χωρίς διακριτικά έκαψαν περιπολικό!

Λίγα λεπτά μετά την άφιξη των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, σημειώθηκε ένταση ανάμεσα στους οπαδούς του Παναθηναϊκού και των ΜΑΤ που παρατάχθηκαν μπροστά τους, καθώς οι φίλοι των «πρασίνων» πέταξαν καθίσματα και φωτοβολίδες εναντίων των αστυνομικών, την ώρα που οπαδοί του ΠΑΟΚ χειροκροτούσαν!

Τα επεισόδια δεν έλειψαν και έξω από το Ολυμπιακό στάδιο, καθώς ομάδα αγνώστων πλησίασε περιπολικό που ήταν σταθμευμένο επί της λεωφόρου Κηφισίας και εκτόξευσε μια βόμβα μολότοφ, με αποτέλεσμα να κάψει το αυτοκίνητο. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Παράλληλα σημειώθηκαν συμπλοκές ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού και δυνάμεις των ΜΑΤ έξω από τις θύρες του ΟΑΚΑ, με τους άνδρες των ΜΑΤ να χρησιμοποιούν χημικά και δακρυγόνα, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να γίνεται αποπνικτική.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.