Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Σοκ για Μάντσεστερ Σίτι και Έβερτον (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Σοκ για Μάντσεστερ Σίτι και Έβερτον (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/4/2014 00:18
Ένα ανέλπιστο δώρο σε Λίβερπουλ και Τσέλσι έκανε η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία ήρθε ισόπαλη 2-2 κόντρα στην ουραγό Σάντερλαντ στο «Έτιχαντ» και έμεινε πίσω στην μάχη για τον τίτλο. Ήττα-σοκ για Έβερτον, 2-3 από την Κρίσταλ Πάλας, επιτρέποντας στην Άρσεναλ να διατηρηθεί στην 4η θέση.

Λίγες ημέρες μετά την ήττα στο ντέρμπι-κορυφής με τη Λίβερπουλ (2-3), η Μάντσεστερ Σίτι υπέστη νέο σοκ, καθώς ήρθε ισόπαλη 2-2 στην έδρα της με την ουραγό Σάντερλαντ σε εξ’ αναβολής παιχνίδι της Πρέμιερ Λιγκ, γλιτώνοντας μάλιστα την ήττα στο 88’!

Όλα ξεκίνησαν ιδανικά όταν μόλις στο 2ο λεπτό ο Φερναντίνιο έδωσε το προβάδισμα στους «πολίτες», ωστόσο η Σάντερλαντ δεν πτοήθηκε και με δύο γκολ του Γουίκαμ στην επανάληψη (73’, 84’) έφερε… τούμπα το ματς, «παγώνοντας» το «Έτιχαντ».

Ο Νασρί με γκολ στο 88’ διαμόρφωσε το τελικό 2-2 μετά από τραγικό λάθος του Μανόνε, σώζοντας εν μέρει την παρτίδα για την ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι, η οποία έκανε ένα μεγάλο «δώρο» στις Λίβερπουλ και Τσέλσι.

Και αυτό διότι η πρωτοπόρος Λίβερπουλ διατήρησε διαφορά έξι βαθμών από την 3η Σίτι η οποία «χρωστάει» ακόμα ένα παιχνίδι, ενώ παράλληλα η Τσέλσι κρατάει πλέον την τύχη στα χέρια της, καθώς βρίσκεται στο +4 από την ομάδα του Μάντσεστερ και στο -2 από τη Λίβερπουλ και εφόσον κερδίσει τα εναπομείναντα τέσσερα παιχνίδια (παίζει στο «Άνφιλντ» με τους «κόκκινους» στις 27/4) θα στεφθεί αυτή πρωταθλήτρια Αγγλίας!

Ήττα-σοκ για Έβερτον


Πρέμιερ Λιγκ: Σοκ για Μάντσεστερ Σίτι και Έβερτον (video)
Σοκ και για την Έβερτον, καθώς τα «ζαχαρωτά» ηττήθηκαν με 3-2 από την Κρίσταλ Πάλας στο «Γκούντισον Παρκ» και έχασαν σημαντική ευκαιρία να ανέβουν ξανά στην 4η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, με την Άρσεναλ να κρατάει πλέον την τύχη στα χέρια της.

Μια καταστροφική ήττα που βάζει εμπόδια στο όνειρο της για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ γνώρισε η Έβερτον η οποία ηττήθηκε με 3-2 από την Κρίσταλ Πάλας στο «Γκούντισον Παρκ» και έμεινε στην 5η θέση και στο -1 από την 4η Άρσεναλ.

Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ ήταν καλύτερη, ωστόσο στο 23’ μετά από αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, η ο Πάντσεον έδωσε το προβάδισμα στην Κρίσταλ Πάλας, «παγώνοντας» το «Γκούντισον Παρκ».

Το γκολ φάνηκε πως επηρέασε την Έβερτον η οποία δεν κατάφερε να αντιδράσει και στο 35’ γλίτωσε το 2ο γκολ, με τον Μπολάσι να σημαδεύει το δοκάρι του Χάουαρντ! Ωστόσο στο 49’ μετά από κόρνερ των «αετών», ο Νταν δεν αστόχησε, «γράφοντας» το 2-0 για την ομάδα του Πούλις.

Η Έβερτον απάντησε στο 61’ με σουτ του Νέισμιθ, μειώνοντας σε 2-1, ωστόσο στο 73’ ο Ζερόμ πέτυχε το 3-1 κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, με τον Μιραλάς να μειώνει απλώς στο 86’ για το τελικό 3-2 υπέρ της Κρίσταλ Πάλας, η οποία έκανε ένα μεγάλο δώρο στη συμπολίτισσα Άρσεναλ!




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.