Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπακάκης: «Όταν πας στην ΑΕΚ, δεν σε ενδιαφέρει σε ποια κατηγορία θα παίζεις»

Μπακάκης: «Όταν πας στην ΑΕΚ, δεν σε ενδιαφέρει σε ποια κατηγορία θα παίζεις»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/4/2014 22:57
Την ικανοποίηση του για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην ΑΕΚ εξέφρασε ο Μιχάλης Μπακάκης, ο οποίος δήλωσε πως το τίμημα του να παίξεις στη Football League είναι ελάχιστο μπροστά στην τιμή του να φορέσεις τη φανέλα της «Ένωσης».

Την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης της ΑΕΚ έδωσε στην κάμερα της NOVA ο Μιχάλης Μπακάκης, με τον νεαρό μπακ να δηλώνει ευτυχισμένος για την μεταγραφή του στην «Ένωση», αναφέροντας πως δεν σκέφτηκε ούτε τη στιγμή πως του χρόνου θα παίξει στην Football League.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που όλα πήγαν καλά και θα φορέσω τη φανέλα αυτής της μεγάλης ομάδας. Ήθελα να κάνω ένα άλμα στην καριέρα μου και τα κατάφερα, αλλά τώρα πρέπει να δουλέψω σκληρά για να δικαιώσω όσους με επέλεξαν και με στήριξαν.

Η ΑΕΚ είναι ομάδα με τεράστια ιστορία, αλλά και με κόσμο που της δίνει μεγάλη στήριξη. Είναι η δύναμή μας. Τους υπόσχομαι ότι θα δουλέψω πολύ σκληρά για να ανεβάσουμε αρχικά την ΑΕΚ στη Σούπερ Λίγκα και στη συνέχεια για να φέρουμε τίτλους
», ανέφερε αρχικά ο Μπακάκης και συνέχισε:

«Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι η ΑΕΚ θα συμμετέχει την επόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Football League. Όταν κλείνεις μεταγραφή στην ΑΕΚ, δε σε ενδιαφέρει σε ποια κατηγορία θα παίζεις, αλλά ότι θα φοράς τη φανέλα αυτής της ομάδας»..

Μάλιστα ο πρώην πλέον άσος του Παναιτωλικού αναφέρθηκε και στο ρόλο που έπαιξε στη μεταγραφή του η κατασκευή της «Αγιά-Σοφιάς»:

«Το θέμα της ανέγερσης του γηπέδου ήταν μια λεπτομέρεια στην απόφασή μου. Σε όποιο γήπεδο και να παίζει η ΑΕΚ ο κόσμος δίνει δυναμικό παρών, αλλά σίγουρα είναι πολύ σημαντικό να χτιστεί το νέο μας γήπεδο, το οποίο θα αποτελέσει επιπλέον κίνητρο για όλους μας και θα μας δώσει περισσότερη ψυχολογία».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.