Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Γερμανίας: Στον τελικό η Ντόρτμουντ (video)

Κύπελλο Γερμανίας: Στον τελικό η Ντόρτμουντ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/4/2014 23:51
Την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας εξασφάλισε η Ντόρτμουντ η οποία κέρδισε με 2-0 την Βόλφσμπουργκ και «σφράγισε» το εισιτήριο για τον τελικό, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει εκτός απροόπτου τη Μπάγερν. Μχιταριάν (13’) και Λεβαντόφσκι (43’) τα γκολ, δύο ασίστ ο Ρόις

Το τέταρτο Κύπελλο Γερμανίας στην ιστορία της θα διεκδικήσει η Ντόρτμουντ, η οποία με βασικό τον Παπασταθόπουλο, κέρδισε με 2-0 τη Βόλφσμπουργκ και προκρίθηκε στον τελικό του Βερολίνου, όπου θα συναντήσουν το νικητή του ζευγαριού Μπάγερν– Καϊζερσλάουτερν.

Μόλις στο 13ο λεπτό ο Μχιταριάν με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, ενώ στο 43’ ο Λεβαντόφσκι πήρε την πάσα από τον Ρόις και «εκτέλεσε» από την περιοχή τον αντίπαλο γκολκίπερ για το 2-0, με τον Πολωνό φορ να πετυχαίνει το 100ο γκολ του με τη φανέλα της Ντόρτμουντ.

Από την πλευρά της η Βόλφσμπουργκ δεν κατάφερε να πετύχει ένα γκολ και να επιστρέψει στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα η Ντόρτμουντ να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας για 6η φορά στην ιστορία της και πρώτη μετά το 2012 όταν και διέλυσε με 5-2 τη Μπάγερν.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.