Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντσελίγκα: Πρώτη ήττα για Μπάγερν, νίκη-ανάσα για Στέφενς (video)

Μπουντσελίγκα: Πρώτη ήττα για Μπάγερν, νίκη-ανάσα για Στέφενς (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/4/2014 18:52
Την πρώτη της ήττα τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα γνώρισε η Μπάγερν, η οποία ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Άουγκσμπουργκ και έτσι δεν θα γίνει η πρώτη στην ιστορία της Μπουντσελίγκα που τερματίζει την σεζόν αήττητη.

Λίγες ημέρες πριν τον επαναληπτικό με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπάγερν γνώρισε την πρώτη της ήττα στην Γερμανία τη φετινή σεζόν, καθώς ηττήθηκε με 1-0 από την Άουγκσμπουργκ εκτός έδρας, με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να ξεκουράζει αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές του.

Σκόρερ για τους γηπεδούχους ο Σάσα Μέλντερς πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 31’, με αποτέλεσμα να υποχρεώσει τους Βαυαρούς στην πρώτη τους ήττα πρωταθλήματος μετά την 28η Οκτωβρίου του 2012!

Νίκη-«ανάσα» για Στουτγκάρδη, «γκέλαρε» η Σάλκε


Μπουντσελίγκα: Πρώτη ήττα για Μπάγερν, νίκη-ανάσα για Στέφενς (video)
Μεγάλη νίκη στη μάχη της για τη σωτηρία πανηγύρισε η Στουτγκάρδη, καθώς η ομάδα του Χουμπ Στέφενς κέρδισε με 2-0 την Φράιμπουργκ και έπιασε ξανά το Αμβούργο στην 16η θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής.

Από την άλλη, η Σάλκε έμεινε στο 1-1 με την Βέρντερ στη Βρέμη και έχασε έδαφος στη μάχη για το σεντόνι, καθώς έφτασε τους 55 βαθμούς και επέτρεψε στην 4η Γκλάντμπαχ να πλησιάσει στο -7 από την 3η θέση, μετά τη νίκη με 2-0 στην έδρα της Νυρεμβέργης.

Έδαφος στη μάχη για ευρωπαϊκό εισιτήριο έχασε και η Μάιντς η οποία ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Τα γκολ:









Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.