Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αλ Κελαϊφί: «Μένει στην Παρί ο Καβάνι»

Αλ Κελαϊφί: «Μένει στην Παρί ο Καβάνι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/4/2014 14:44
Τα σενάρια που ήθελαν τον Έντινσον Καβάνι να αποχωρεί από την Παρί Σεν Ζερμέν το καλοκαίρι διέψευσε ο πρόεδρος των Παριζιάνων, Νασέρ Αλ Κελαϊφί.

Ο Καβάνι με δηλώσεις του στη «L’Equipe» έβαλε… φωτιά στις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί από την Παρί Σεν Ζερμέν το καλοκαίρι, καθώς ο Ουρουγουανός επιθετικός δήλωσε απογοητευμένος για τη θέση που αγωνίζεται στην ομάδα και πως δεν ξέρει αν θα παραμείνει στους «πρωτευουσιάνους» και τη νέα σεζόν.

Ωστόσο, ο πρόεδρος της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαϊφί πήρε θέση, δηλώνοντας πως ο Καβάνι θα παραμείνει στο Παρίσι, καθώς είναι πολύτιμος παίκτης της ομάδας:

«Ο Καβάνι είναι πολύ σημαντικός παίκτης για μας. Είναι ένας σταρ της ομάδας μας και φυσικά θα μείνει μαζί μας. Δίνει τα πάντα στο γήπεδο και το εκτιμώ. Δεν είναι δική του απόφαση να αλλάξει θέση, αλλά του προπονητή. Θα τον συμβούλευα να συζητήσει με το προπονητικό επιτελείο, όμως δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του», δήλωσε το αφεντικό της Παρί.

Αξίζει να σημειωθεί πως μια από τις ομάδες που φέρονταν ότι ενδιαφέρονταν για τον Καβάνι ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης, όμως ο Κάρλο Αντσελότι διέψευσε τα όσα γράφτηκαν:

«Ο Καβάνι είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, όμως έχουμε ήδη στο ρόστερ μας τους Ρονάλντο, Μπενζεμά και Μπέιλ. Η ομάδα δεν χρειάζεται κάποιον παίκτη σαν αυτόν».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.