Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ξεκουράζει Ρονάλντο ο Αντσελότι, ξανά στο νοσοκομείο ο Χεσέ

Ξεκουράζει Ρονάλντο ο Αντσελότι, ξανά στο νοσοκομείο ο Χεσέ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/4/2014 17:43
Χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο θα αντιμετωπίσει την Ρεάλ Σοσιεδάδ η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ο Κάρλο Αντσελότι προτίμησε να τον ξεκουράσει εν όψει του επαναληπτικού με τη Ντόρτμουντ την Τρίτη.

Να δώσει μερικές «ανάσες» στον Κριστιάνο Ρονάλντο προτίμησε ο Κάρλο Αντσελότι καθώς ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο γόνατο.

Έτσι, όπως αποκάλυψε ο Ιταλός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου, ο «CR7» δεν θα δώσει το «παρών» στο κρίσιμο παιχνίδι με την Σοσιεδάδ στο «Ανοέτα»:

«Θα ξεκουράσουμε τον Κριστιάνο γιατί είναι λίγο κουρασμένος. Το κάνουμε αυτό για να αποφευχθούν οι κίνδυνοι. Υπάρχουν πολλά σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας και προτιμάμε να τον αφήσουμε εκτός αποστολής. Μπορεί να προπονηθεί το Σάββατο και την Κυριακή και να είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Τρίτης».

Ξανά στο νοσοκομείο ο Χεσέ


Ξεκουράζει Ρονάλντο ο Αντσελότι, ξανά στο νοσοκομείο ο Χεσέ
Από την άλλη, ο Αντσελότι αποκάλυψε πως ο Χεσέ Ροντρίγκιεθ έπαθε μόλυνση στο χειρουργημένο γόνατό και επέστρεψε στο νοσοκομείο της Γερμανίας όπου και χειρουργήθηκε.

«Ο Χεσέ είχε πυρετό και υπέστη μόλυνση στο γόνατο. Χρειάζεται να εξεταστεί από τον γιατρό που τον χειρούργησε και γι’ αυτό θα πάει ξανά στη Γερμανία. Είναι πολύ άτυχος…», τόνισε.

Επιστρέφει σε 10-15 ημέρες ο Κεντίρα

Παράλληλα, ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε πως η αποθεραπεία του Σάντι Κεντίρα πηγαίνει εξαιρετικά και ο Γερμανός μέσος θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας σε δύο εβδομάδες.

«Ο Κεντίρα συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα και σε 10-15 ημέρες θα μπορεί να δουλέψει ξανά μαζί μας», δήλωσε ο Αντσελότι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.