Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουρίνιο: «Έχει μέλλον στην Τσέλσι ο Τόρες»

Μουρίνιο: «Έχει μέλλον στην Τσέλσι ο Τόρες»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/4/2014 18:38
Παρότι πριν λίγες ημέρες ο Ζοζέ Μουρίνιο είχε εκφράσει τη δυσαρέσκεια του για την εμφάνιση του Φερνάντο Τόρες απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν, ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε πως ο Ισπανός επιθετικός έχει μέλλον στην Τσέλσι.

Τη φανέλα της Τσέλσι φαίνεται πως θα φοράει και τη νέα σεζόν ο Φερνάντο Τόρες, καθώς παρά τα παράπονα του Ζοζέ Μουρίνιο για την εμφάνιση του Ισπανού επιθετικού στο ματς της Τετάρτης με την Παρί, ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε πως ο 30χρονος φορ έχει μέλλον στην ομάδα:

«Ναι, έχει μέλλον εδώ. Δουλεύει σκληρά, δίνει πράγματα στην ομάδα, αλλά θέλουμε να σκοράρει περισσότερα γκολ. Αυτό το θέλει και ο ίδιος» δήλωσε ο Μουρίνιο και συνέχισε:

«Είναι το είδος του ποδοσφαιριστή που σέβομαι, αξίζει να τον σέβονται και δεν υπάρχει τίποτα άλλο που μπορώ να πω για αυτό. Νομίζω ότι οι άνθρωποι που δίνουν ότι έχουν, ποτέ δεν πρέπει να τους παραπονιέσαι. Ο Τόρες δίνει τα πάντα. Προφανώς θέλουμε περισσότερα».

Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του Τόρες εκπνέει το καλοκαίρι του 2016, ενώ χθεσινά δημοσιεύματα από την Ιταλία, ανέφεραν πως η Ίντερ ενδιαφέρεται για τον δανεισμό του Ισπανού επιθετικού ο οποίος μετράει 9 γκολ σε 33 συμμετοχές, ενώ έχει να βρει δίχτυα στην Πρέμιερ Λιγκ από τον Ιανουάριο!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.