Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΕΚ - Γάνδη 2-2: Μοιραίος Μπρινιόλι, αποχαιρετά με ισοπαλία την Ολλανδία η Ένωση (video)

ΑΕΚ - Γάνδη 2-2: Μοιραίος Μπρινιόλι, αποχαιρετά με ισοπαλία την Ολλανδία η Ένωση (video)

Συντάκτης: Βασίλης Γούσιος
Βασίλης Γούσιος
10/7/2024 18:46
Έχοντας μοιραίο τον νέο της πορτιέρο, Αλμπέρτο Μπρινιόλι, η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 κόντρα στη Γάνδη, στο τελευταίο της φιλικό επί ολλανδικού εδάφους όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει της νέας σεζόν.

Στο πρώτο κομμάτι της αναμέτρησης που διεξήχθη υπο τη μορφή δύο 35λέπτων και δύο 30λέπτων, η Ένωση ξεκίνησε πολύ δυναμικά και στα 50 δευτερόλεπτα βρήκε δίχτυα, με τον Ζίνι να πλασάρει θαυμάσια τον Ρουφ, μετά την ωραία πάσα του Γκαρσία που ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του Αλμέιδα.



Το ματς δεν είχε γενικά τον καταιγιστικό ρυθμό και τις πάρα πολλές ευκαιρίες που είχαν τα προηγούμενα φιλικά του «Δικεφάλου», με την ΑΕΚ να στέκεται καλύτερα ανασταλτικά, αλλά στο 18’ να «πληρώνει» το τραγικό λάθος του Μπρινιόλι που έκανε «δώρο» τη μπάλα στον Χονγκ, ο οποίος τον «κρέμασε» από απόσταση για το 1-1.



Δεν πτοήθηκαν πάντως οι «κιτρινόμαυροι» και συνεχίζοντας στο ίδιο τέμπο, πήραν εκ νέου προβάδισμα στο 53’, όταν ο Γκαρσία με νέα φανταστική ασίστ έβγαλε τον προωθημένο Ρότα στο τετ α τετ με τον Ρουφ, με τον δεξιό οπισθοφύλακα της ΑΕΚ να τελειώνει υποδειγματικά τη φάση πλασάροντας στη γωνία.



Μάλιστα η ΑΕΚ θα μπορούσε με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα να έχει πετύχει και τρίτο γκολ, αλλά η εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκαρσία βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι, αφού ο Ρουφ κατάφερε να αλλάξει ελαφρώς πορεία στη μπάλα, ενώ στην εξέλιξη της φάσης, ο Λιούμπιτσιτς πιεζόμενος δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά.



Φτάνοντας στο δεύτερο σκέλος της αναμέτρησης όπου οι δυο ομάδες έφεραν εντός αγωνιστικού χώρου τους αναπληρωματικούς τους, ο «Δικέφαλος» πατώντας αρχικά καλύτερα, πλησίασε και πάλι στο 3-1 με το φοβερό σουτ του Φερνάντες στο 84’, όμως η μπάλα έφυγε εκτός.

Από εκεί και πέρα οι Βέλγοι έγιναν πιο πιεστικοί και στο 92’ ύστερα από νέο οδυνηρό σφάλμα του Μπρινιόλι, ο Γιοκοτά «κρέμασε» τον Ιταλό πορτιέρο των «κιτρινόμαυρων», ισοφαρίζοντας για τη Γάνδη σε 2-2.



Στο τελευταίο ημίωρο, η ομάδα του Βράνκεν έδειχνε να κυνηγά με περισσότερες αξιώσεις την ανατροπή και έγινε επικίνδυνη ουκ ολίγες φορές, παρ’ όλα αυτά, δεν κατάφερε να βρει το γκολ της νίκης, με το 2-2 να παραμένει τελικά έως το τελευταίο σφύριγμα.

ΑΕΚ (Αλμέιδα): Μπρινιόλι, Ρότα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Πήλιος, Γιόνσον, Γαλανόπουλος, Ελίασον, Λιούμπισιτς, Ζίνι, Γκαρσία

Στο δεύτερο μέρος του αγώνα, ο Αλμέιδα έφερε επίσης εντός αγωνιστικού χώρου τους εξής: Θεοχάρης, Ραντόνια, Βίντα, Χρυσόπουλος, Κανελλόπουλος, Άμραμπατ, Σιμάνσκι, Ρουκουνάκης, Γκατσίνοβιτς, Φερνάντες, Θεοδωρίδης, Κοσίδης, Κάτσικας, Μαχαίρας, Φοφανά

Γάνδη (Βράνκεν): Ρουφ, Φατιγκά, Τορουναρίγκα, Γουατανάμπε, Μπράουν, Ντε Σαρτ, Γκέρκενς, Χονγκ, Σονκό, Γκούντγιονσεν, Φερνάντες, Πάρντο


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.