Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League: Επίσημη η αλλαγή του φορμάτ στα πλέι οφ

Super League: Επίσημη η αλλαγή του φορμάτ στα πλέι οφ

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
10/7/2024 16:59
Η αναμενόμενη αλλαγή στο φορμάτ του νέου πρωταθλήματος της Stoiximan Super League επιβεβαιώθηκε την Τετάρτη (10/7), με την ομόφωνη απόφαση των ομάδων.

Έτσι λοιπόν από την καινούρια αγωνιστική περίοδο, μετά το φινάλε της κανονικής διάρκεια του πρωταθλήματος, τα πλέι οφ για την ανάδειξη του πρωταθλητή θα διεξάγονται μεταξύ των ομάδων που θα έχουν τερματίσει από την πρώτη έως την τέταρτη θέση, διατηρώντας τους βαθμούς τους.

Πλέι οφ θα παίζουν και οι ομάδες από την πέμπτη έως και την όγδοη θέση για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και θα υπάρχει η ιδιαιτερότητα ότι θα διαιρούνται διά δύο οι βαθμοί που έχουν συγκεντρώσει στην κανονική διάρκεια.

Τέλος από την ένατη μέχρι και την τελευταία θέση θα διεξάγονται τα πλέι άουτ για τον υποβιβασμό, με τις ομάδες και σε αυτήν την περίπτωση να διατηρούν τους βαθμούς που έχουν μαζέψει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ομόφωνα εγκρίθηκε η Προκήρυξη του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών), αγωνιστικής περιόδου 2024-25, κατά τη σημερινή συνεδρίαση της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Super League.

Η διεξαγωγή του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 2024-25 θα πραγματοποιηθεί με Playoffs για τις θέσεις 1 έως 4 και 5 έως 8 (με διαίρεση δια δύο των βαθμών της κανονικής περιόδου για τις ομάδες 5 έως 8) και Playouts για τις θέσεις 9 έως 14».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.