Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«“Έκλεισε” η μεταγραφή του Αντούνα στην ΑΕΚ», γράφουν στο Μεξικό - Δεν επιβεβαιώνει η Ένωση

«“Έκλεισε” η μεταγραφή του Αντούνα στην ΑΕΚ», γράφουν στο Μεξικό - Δεν επιβεβαιώνει η Ένωση

Συντάκτης: Agones team
Agones team
10/7/2024 16:38
Τελειωμένη υπόθεση θεωρούν στο Μεξικό τη μετακίνηση του Ουριέλ Αντούνα στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Πιο συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, ο δημοσιογράφος, Φερνάντο Εσκιβέλ, αναφέρει στο ρεπορτάζ του πως η μεταγραφή του 26χρονου εξτρέμ της Κρουζ Αζούλ στην ΑΕΚ έχει «σφραγιστεί» με ένα ποσό της τάξεως των 4,5 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ ο ίδιος θα υπογράψει στους «κιτρινόμαυρους» για πέντε χρόνια.

«Επιβεβαιώθηκε: Ο Ουριέλ Αντούνα θα πάει στην ΑΕΚ. Οριστική η μεταγραφή του έναντι 5 εκατομμυρίων δολαρίων με προφορική συμφωνία για να υπογράψει ως το 2028. Σφραγίζονται οι τελευταίες λεπτομέρειες ώστε να ταξιδέψει αυτή την εβδομάδα στην Ελλάδα», τονίζει ο Εσκιβέλ χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται, ότι για «κλεισμένη» μεταγραφή έκανε λόγο και το ESPN του Μεξικού νωρίτερα, δίνοντας μάλιστα περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά το deal ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Παρ’ όλα αυτά, πληροφορίες αναφέρουν ότι η μεριά της Ένωσης δεν έχει δώσει το τελικό «ΟΚ» για την εν λόγω μεταγραφή όσο σίγουρη κι αν παρουσιάζεται στα μέσα του Μεξικού και τα πράγματα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.