Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κανένα θέμα Ντεσάν στη Γαλλία παρά τον αποκλεισμό από το Euro - «Πέτυχε τον στόχο και συνεχίζει»

Κανένα θέμα Ντεσάν στη Γαλλία παρά τον αποκλεισμό από το Euro - «Πέτυχε τον στόχο και συνεχίζει»

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
10/7/2024 18:07
Σίγουρο είναι το μέλλον του Ντιντιέ Ντεσάν στον πάγκο της Γαλλίας παρά τον αποκλεισμό από την Ισπανία στα ημιτελικά του Euro 2024 το βράδυ της Τρίτης (10/7).

Διάφορες φωνές και... μουρμούρες υπήρξαν από οπαδούς και Μέσα μετά τον αποκλεισμό των «μπλε», ωστόσο ο πρόεδρος της γαλλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Φιλίπ Ντιαλό, ήταν ξεκάθαρος πως ο 55χρονος τεχνικός δεν το... κουνάει από την τεχνική ηγεσία, αφού πέτυχε τον στόχο που ήταν να φτάσει τουλάχιστον ως τα ημιτελικά.

«Το αποτέλεσμα μπορεί να χαρακτηριστεί θετικό, καθώς ο στόχος που είχε τεθεί ήταν να φτάσουμε τουλάχιστον μέχρι τα ημιτελικά, και το καταφέραμε. Δεν πρέπει να θεωρούμε δεδομένη μία τέτοια πορεία. Το να βρίσκεσαι στις 4 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης αποτελεί επίδειξη απόδοσης υψηλού επιπέδου, που ότι η εθνική Γαλλίας παραμένει άκρως ανταγωνιστική στην ελίτ του των σπουδαίων ποδοσφαιρικών χωρών, ενώ παράλληλα έχει και περιθώρια βελτίωσης. Ο Ντεσάμπ έχει συμβόλαιο και θα συνεχίσει την αποστολή του», ανέφερε χαρακτηριστικά μέσω δηλώσεων που έκανε στην «Equipe».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.