Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Euro 2024: Αγγλία και Γαλλία ψάχνουν επιθετικό ξέσπασμα, με Bet Builder και Stoiximan Master!

Euro 2024: Αγγλία και Γαλλία ψάχνουν επιθετικό ξέσπασμα, με Bet Builder και Stoiximan Master!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
25/6/2024 17:07
Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Τρίτης στο Euro 2024, καθώς ολοκληρώνονται τα Group C και Group D. Χρονικά προηγούνται οι αναμετρήσεις του τέταρτου ομίλου. Γαλλία - Πολωνία η αναμέτρηση στη Βεστφαλία (19:00) και ξεκάθαρα τα δεδομένα για τις δύο ομάδες. Η ομάδα του Ντεσάν θέλει έστω έναν βαθμό για να είναι σίγουρα στους 16 και το τρίποντο για να διεκδικήσει την πρώτη θέση. Ισοβαθμεί στους τέσσερις με την Ολλανδία, έχει ίδια διαφορά τερμάτων (+1) αλλά ένα γκολ λιγότερο στην επίθεση. Αυτό ίσως είναι και το πρόβλημα μέχρι στιγμής για τους «τρικολόρ». Δημιουργούν φάσεις με σχετική ευκολία, ωστόσο δεν παρουσιάζουν την ανάλογη αποτελεσματικότητα στην εκτέλεση.

Η Πολωνία το πάλεψε στην πρεμιέρα απέναντι στην Ολλανδία, όμως απογοήτευσε απέναντι στην Αυστρία. Με δύο ήττες τις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές, είναι με το ενάμιση πόδι εκτός διοργάνωσης.

Seri διλήμματα για το Euro 2024 όπου διεκδικείς έως 1.000.000€ στη Stoiximan!

Δεν έχει ρεαλιστικές ελπίδες για την κατάταξη των καλύτερων τρίτων, καθώς ακόμη κι αν κερδίσει τη Γαλλία θα πρέπει να γίνει ένας -ακραίος- συνδυασμός αποτελεσμάτων για να προκριθεί. Κακή ανασταλτικά, χωρίς συνοχή και με τον Λεβαντόβσκι στον πάγκο -λόγω ενοχλήσεων- δίχως σπουδαίες προσωπικότητες στο χορτάρι.

Η Γαλλία δεν «καίγεται» για τη νίκη, σίγουρα όμως θα την ψάξει και θέλει να ρολάρει επιθετικά. Η Πολωνία δεν έχει πίεση, θα παίξει ελεύθερα και... ό,τι γίνει. Το συνδυαστικό στοίχημα Over 1,5 γκολ 1ο ημίχρονο & Γκριεζμάν 1+ ασίστ & Γαλλία Over 2,5 κόρνερ 1ο ημίχρονο σε απόδοση 10.00 στο Bet Builder της Stoiximan.

Την ίδια ώρα στο Βερολίνο κάνει σέντρα η αναμέτρηση Ολλανδία - Αυστρία. Έμεινε στο 0-0 με τη Γαλλία η ομάδα του Κούμαν και πιστοποίησε κάτι οξύμωρο, που δεν συνάδει με τη φύση της αγωνιστικά: Είναι πολύ γεμάτη, στιβαρή και συγκεντρωμένη ανασταλτικά, την ίδια στιγμή που μεσοεπιθετικά μοιάζει αρκετά ασταθής. Σε κάθε περίπτωση είναι πρώτη στον όμιλο και εκεί θέλει να μείνει. Ακόμη και με ισοπαλία ωστόσο εξασφαλίζει την παρουσία της στα νοκ άουτ.

Το πάλεψε γενναία η Αυστρία στην πρεμιέρα, έστω κι αν ηττήθηκε 1-0 από τη Γαλλία. Πήρε το ματς που ήθελε όμως, καθώς επικράτησε 3-1 της Πολωνίας με εξαιρετική εμφάνιση. Δεν γεμίζει το μάτι, είναι όμως μια ομάδα με αρχή, μέση και τέλος, ξεκάθαρο πλάνο στο χορτάρι και διακριτούς ρόλους στην ενδεκάδα.

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 10.000€ εντελώς δωρεάν* σε ένα παιχνίδι!

Δεν ρισκάρει άσκοπα, ξέρει να ελέγχει τον ρυθμό και με υπομονή ψάχνει τις στιγμές της στο ματς. Παίζει δίχως πίεση και το ευχαριστιέται. Με νίκη κόντρα στην Ολλανδία είναι σίγουρα στους 16, λογικά ωστόσο θα κάνει τη δουλειά ακόμη και με ισοπαλία.

Πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, με υψηλό κίνητρο και για τις δύο ομάδες. Η Ολλανδία είναι υποψιασμένη και δείχνει να αντιλαμβάνεται άριστα τις ανάγκες του παιχνιδιού, ενώ η Αυστρία έχει άγνοια κινδύνου και πολλή αυτοπεποίθηση. Το συνδυαστικό στοίχημα 2-3 γκολ & Over 8,5 κόρνερ & Γκάκπο 1+ προσπάθειες στην εστία σε απόδοση 6.20 στο Bet Builder της Stoiximan.

Στις 22:00 είναι προγραμματισμένη η σέντρα της αναμέτρησης Αγγλία - Σλοβενία, στην Κολωνία. Φινάλε για γερά νεύρα στο Group C του Euro 2024, καθώς όλα τα σενάρια είναι πιθανά. Η Αγγλία είναι στην κορυφή του ομίλου, η αλήθεια ωστόσο είναι πως μάλλον έχει απογοητεύσει με την εικόνα της.

Δεν ήταν καλή ούτε στη νίκη 1-0 επί της Σερβίας, ούτε πολύ περισσότερο στο 1-1 με τη Δανία. Ακόμη και συγκυριακά θα μπορούσε κάποιος να χαρακτηρίσει τα αποτελέσματα, ωστόσο η ομάδα του Σάουθγκεϊτ κρατά την τύχη στα χέρια της. Με ισοπαλία είναι δεδομένα στους 16, με νίκη θα είναι και πρώτη στον όμιλο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Mission ΕURO2024 στη Stoiximan!

Η Σλοβενία έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις. Ομάδα δίχως σταρ πλην του Όμπλακ, η ποιότητα δεν περισσεύει, είναι όμως σκληρή, με συνοχή και πείσμα στο χορτάρι. Θα μπορούσε να έχει περισσότερους από δύο βαθμούς στον όμιλο, εντούτοις οι λεπτομέρειες της στοίχισαν στο 1-1 με τη Σερβία, όταν ισοφαρίστηκε στην εκπνοή του αγώνα. Θέλει προφανώς να κάνει την υπέρβαση της, την ιντριγκάρει το ματς με τα «τρία λιοντάρια», ωστόσο παραμένει το αουτσάιντερ.

Υπάρχει πίεση στην Αγγλία, αφού κανείς δεν παρασύρεται από τα αποτελέσματα. Θέλει μια πειστική εμφάνιση, η πρόκριση ωστόσο είναι ο βασικός στόχος. Η Σλοβενία δεν έχει πίεση, είναι επικίνδυνη και διαθέτει υπομονή στο παιχνίδι της. Το συνδυαστικό στοίχημα Under 3,5 γκολ & Over 3,5 κάρτες & Φόντεν 1+ ασίστ σε απόδοση 13.00 στο Bet Builder της Stoiximan.

Παράλληλα με την αναμέτρηση στην Κολωνία διεξάγεται και αυτή του Μονάχου, μεταξύ Δανίας και Σερβίας. Αδικείται από τη βαθμολογική της συγκομιδή η Δανία. Ήταν καλύτερη στο 1-1 με τη Σλοβενία, ενώ ίσως δικαιούταν κάτι παραπάνω και στο 1-1 με την Αγγλία.

Με τρίποντο απέναντι στη Σερβία είναι αυτομάτως στην επόμενη φάση, ενώ μπορεί να βολευτεί και με την ισοπαλία αν η Σλοβενία δεν κερδίσει την Αγγλία ή μείνει επίσης στην ισοπαλία με μικρότερο σκορ από το Δανία - Σερβία. Σοβαρή ομάδα, πειθαρχημένη και ουσιαστική αυτή του Χιούλμαντ, έχει τον πρώτο λόγο.

Σούπερ διπλό δώρο* γνωριμίας χωρίς κατάθεση στη Stoiximan!

Η Σερβία απογοητεύει μέχρι στιγμής. Σε μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση δεν μπορεί να φανεί αντάξια του ταλέντου της. Το κλίμα στα αποδυτήρια της δεν είναι το καλύτερο δυνατό, κάτι που συνήθως αντανακλάται και στον αγωνιστικό χώρο.

Η ποιότητα δεν της λείπει, ωστόσο δεν έχει την απαιτούμενη συνοχή και συχνά μοιάζει να πνίγεται σε μια κουταλιά νερό. Στο φινάλε πάντως έχει την ευκαιρία να αλλάξει το σκηνικό, εντούτοις το σενάριο νίκης απέναντι στη Δανία δεν είναι απλό.

Σπουδαίο παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο εκ διαμέτρου αντίθετες ομάδες. Η σοβαρή Δανία έχει ένα προβάδισμα, η Σερβία πάντως θα το παλέψει. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Over 4,5 κάρτες & Over 2,5 οφσάιντ σε απόδοση 6.10 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ