Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Vistabet - Ενισχυμένες αποδόσεις & αμέτρητα ειδικά στοιχήματα στο Euro!

Vistabet - Ενισχυμένες αποδόσεις & αμέτρητα ειδικά στοιχήματα στο Euro!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
25/6/2024 12:42
Ολλανδία και Γαλλία βρίσκονται ήδη στα νοκ άουτ, ωστόσο θέλουν την πρωτιά, ενώ η Αυστρία με ισοπαλία εξασφαλίζει σίγουρα την πρόκρισή της.

Vistabet - Μοναδική προσφορά* στο Euro!

Ανεβασμένη η Αυστρία

H Oλλανδία αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τη Γαλλία, χωρίς πάντως να εντυπωσιάσει με την εικόνα της. Μπήκε στο ματς για να μη χάσει, δέχθηκε φάσεις, ωστόσο με σύμμαχο και την τύχη κράτησε την ισοπαλία. Το σοκ των Κροατών ήταν αυτό που της έδωσε και την πρόκριση πριν από το δικό της παιχνίδι με την Αυστρία. Ωστόσο, στόχος της είναι η πρωτιά, ελπίζοντας και σε στραβοπάτημα της Γαλλίας. Κριτική δέχεται ο Ντεπάι για το γεγονός πως δεν έχει βοηθήσει επιθετικά και ίσως ο Κούμαν τον κρατήσει στον πάγκο. Μόνο νίκες μετρούν οι «οράνιε» στα επτά τελευταία παιχνίδια με τους Αυστριακούς. Η Αυστρία επιβεβαίωσε την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται, επικράτησε 3-1 της Πολωνίας και με ισοπαλία εξασφαλίζει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του τουρνουά. «Δίχως αμφιβολία ήταν το πιο σπουδαίο ματς από τότε που ανέλαβα την ομάδα», τόνισε ο Ραλφ Ράνγκνικ. Μετρά μόλις δυο ήττες στα τελευταία 18 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά και 13 νίκες. Στο 3.00 η απόδοση στη Vistabet να μην υπάρξει νικητής στο ματς.Vistabet- Build A Bet* στους αγώνες του Εuro!

Για την πρωτιά η Γαλλία

Συνεχίστηκε η παράδοση που θέλει τη Γαλλία να μην κερδίζει χωρίς τον Μπαπέ (επτά ματς χωρίς νίκη), μιας και αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την Ολλανδία. Καλύτεροι οι «τρικολόρ», έχασαν ευκαιρίες, ωστόσο δεν είχαν την ουσία. Δεν έχει σκοράρει παίκτης της ακόμα στο Euro, μιας και στην πρεμιέρα η νίκη ήρθε με αυτογκόλ των Αυστριακών. Οι Γάλλοι έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση, αλλά όχι την πρωτιά. «Το μόνο αρνητικό είναι το ότι δεν σκοράρουμε» είπε ο Ντεσάν, ο οποίος υπολογίζει ξανά στον Μπαπέ. H Πολωνία ηττήθηκε με 3-1 από την Αυστρία κι έγινε η πρώτη ομάδα της διοργάνωσης που αποκλείστηκε από τη συνέχεια. Καλή στο πρώτο μέρος, αντέδρασε άμεσα στο γκολ, ωστόσο στην επανάληψη κατέρρευσε. Έντονη κριτική σε παίκτες και τεχνικό τιμ, με τον Πρόμπιερζ να βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Βασικός αναμένεται να αρχίσει ο Λεβαντόφσκι. Στο 1.60 η απόδοση στη Vistabet να μπουν περισσότερα από 2,5 γκολ στον αγώνα!

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
OI ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ