Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Vistabet - Build A Bet* στους αγώνες του Εuro!

Vistabet - Build A Bet* στους αγώνες του Εuro!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
24/6/2024 00:15
Η Ισπανία βρίσκεται ήδη στα νοκ άουτ, ωστόσο τρεις ομάδες παίζουν… τελικό για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση.

Vistabet- Αμέτρητα ειδικά στοιχήματα στους αγώνες του Euro!

Μόνο νίκη η Αλβανία

Από μοιραίος έγινε λυτρωτής! Ο Κλάους Γκιασούλα σημείωσε το αυτογκόλ με το οποίο η Κροατία έκανε προσωρινά την ανατροπή κόντρα στην Αλβανία, όμως στο 90'+5' ο 34χρονος μεσοαμυντικός ισοφάρισε και «χάρισε» στην ομάδα του τον πρώτο βαθμό στη φάση των ομίλων του Euro. Αποτέλεσμα που την κρατάει ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης. Θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει βάσιμα σε παρουσία στα νοκ άουτ παιχνίδι. Ομάδα αρκετά ανταγωνιστική, έβαλε δύσκολα τόσο σε Ιταλούς όσο και σε Κροάτες, διαψεύδοντας έτσι όσους πίστευαν πως θα είναι «κομπάρσος» στον όμιλο - φωτιά. Στον αντίποδα, Η Ισπανία αποδείχθηκε κυρίαρχη σε όλο τον αγώνα με την Ιταλία, έχασε πολλές ευκαιρίες, ωστόσο νίκησε χάρη σε αυτογκόλ του Καλαφιόρι. Οι Ίβηρες πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση και είναι πιθανό στο τελευταίο ματς να παρουσιαστούν με αλλαγές. Vistabet- Ενισχυμένες αποδόσεις στους αγώνες του Εuro!

Όλα για όλα στο ντέρμπι…

Στο «Leipzig Stadium» στρέφονται απόψε τα φώτα, όπου Κροατία και Ιταλία θα «μονομαχήσουν» για το «εισιτήριο» που θα τις στείλει στους «16» της διοργάνωσης. Οι Ιταλοί μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα από την Ισπανία θέλουν θετικό αποτέλεσμα για να συνεχίσουν στο τουρνουά. Αντίθετα, μόνο το «τρίποντο» θέλει η Κροατία, η οποία έκανε την ανατροπή κόντρα στην Αλβανία, ωστόσο στην τελευταία φάση του ματς αδράνησε και δέχθηκε το σοκ της ισοφάρισης. Τις τρεις τελευταίες φορές που οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος οι αναμετρήσεις τους έληξαν ισόπαλες με σκορ 1-1!

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ