Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet - Build A Bet* σε όλους τους αγώνες του Euro!

Sportingbet - Build A Bet* σε όλους τους αγώνες του Euro!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
25/6/2024 12:40
Σε τέσσερα γήπεδα συγκεντρώνονται απόψε τα… φώτα της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Euro.

Sportingbet - Πρώιμη Πληρωμή* στους αγώνες του Euro!

Φαβορί η Γαλλία

Να ολοκληρώσει με νίκη τις υποχρεώσεις της στον 4ο όμιλο και να πανηγυρίσει την πρόκρισή της στους «16» της διοργάνωσης θέλει απόψε η Γαλλία κόντρα στην Πολωνία. Οι «τρικολόρ» με 4 βαθμούς βρίσκονται ένα… βήμα μακριά από την επόμενη φάση, ωστόσο για να νιώσουν πιο ασφαλής θα ψάξουν το «τρίποντο. Για την τιμή των… όπλων θα παραταχτούν στο “Signal Iduna Park” οι Πολωνοί, οι οποίοι έχουν χάσει όλες τις ελπίδες τους για πρόκριση. Αήττητοι από το 1990 οι «μπλε» (4-4-0) κόντρα στους «αετούς», με τους 6 από τους 8 αγώνες να έχουν τελειώσει με λιγότερα από δύο γκολ. Στο 2.20 η απόδοση στην Sportingbet το Under 2,5 γκολ στον αγώνα.Sportingbet - Σούπερ αποδόσεις & αξεπέραστο live στοίχημα στο Euro!

«Μάχη» στο Βερολίνο

Μεγάλη μάχη αναμένεται στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου ανάμεσα σε Ολλανδία και Αυστρία. Στόχος των δύο ομάδων είναι να καταφέρουν να τερματίσουν μέσα στην πρώτη δυάδα. Οι «οράνιε» θέλουν τη νίκη που θα τους δώσει την πρωτιά στον όμιλο και ίσως τους βοηθήσει στην συνέχεια με τις διασταυρώσεις, ενώ από την άλλη η Αυστρία με «τρίποντο» βρίσκεται στην επόμενη φάση. Πάντως και η ισοπαλία μπορεί να βολέψει την ομάδα του Νάγκελσμαν, καθώς με 4 βαθμούς προσπερνάει Ουγγαρία και Κροατία από τον 1ο και 2ο όμιλο, αντίστοιχα. Στο 3.00 η απόδοση στην Sportingbet να λήξει ισόπαλο το ματς.

Sportingbet- Ενισχυμένες αποδόσεις στους αγώνες του Euro!

Όλα ανοιχτά

Τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει στον 3ο όμιλο, όπου και οι τέσσερις ομάδες που τον απαρτίζουν διεκδικούν την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στο Μόναχο, κοντράρονται η Δανία με την Σερβία, ενώ στην Κολωνία, είναι προγραμματισμένη η «μάχη» της Αγγλίας με την Σλοβενία. Εκτός των «τριών λιονταριών» που και μαθηματικά θα βρίσκονται στην επόμενη φάση, οι τρεις υπόλοιπες ομάδες θέλουν το «τρίποντο» για να συνεχίσουν στη διοργάνωση. Αυτό δεν σημαίνει πως η ομάδα του Σάουθγκειτ δεν είναι το φαβορί κόντρα στους Σλοβένους, με τον Κέιν να ψάχνει το 2ο του γκολ στη διοργάνωση. Στο 1.85 η απόδοση στην Sportingbet να σκοράρει ο Άγγλος επιθετικός.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ