Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντσελίγκα: Νίκες για Μπάγερν, Ντόρτμουντ και… Στέφενς

Μπουντσελίγκα: Νίκες για Μπάγερν, Ντόρτμουντ και… Στέφενς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/3/2014 19:55
Με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο, η Μπάγερν κέρδισε με 2-0 στην έδρα της Μάιντς και διατήρησε το +23 από την Ντόρτμουντ που πέρασε άνετα με 3-0 από την έδρα του Ανόβερο. Πρώτη νίκη για Στέφενς στην Στουτγκάρδη, νίκη και για Σάλκε.

Σκούρα τα βρήκε στην έδρα της Μάιντς η Μπάγερν, ωστόσο οι Βαυαροί κατάφεραν να πάρουν ακόμα μια νίκη (2-0) στη Μπουντεσλίγκα (17η συνεχόμενη) χάρη σε δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Συγκεκριμένα, ο Σβάινστάιγκερ στο 82’ έλυσε το γόρδιο δεσμό για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, ενώ ο Γκέτσε στο 86’ «σφράγισε» τη νίκη για τους φιλοξενούμενους που διατήρησαν το +23 από τη δεύτερη Ντόρτμουντ.

Άνετα η Ντόρτμουντ, νίκες για Σάλκε και… Στέφενς


Μπουντσελίγκα: Νίκες για Μπάγερν, Ντόρτμουντ και… Στέφενς
Μετά από δύο σερί εντός έδρας ήττες σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ, η Ντόρτμουντ κέρδισε με 3-0 στην έδρα του Ανόβερο και επέστρεψε στις επιτυχίες.

Οι Βεστφαλοί άνοιξαν το σκορ στο 43’ με τον Χούμελς, ενώ στο 53’ ο Λεβαντόφσκι με τρομερή ατομική ενέργεια, «έγραψε» το 2-0 στο 52’.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Ρόις, με τη Ντόρτμουντ να φτάνει τους 51 βαθμούς και να διατηρείται στην 2η θέση.

Ένα βαθμό πίσω της βρίσκεται η Σάλκε η οποία κέρδισε με 3-1 την Μπράουνσβαϊγκ, ενώ η Στουτγκάρδη πανηγύρισε την πρώτη της νίκη με τον Χουμπ Στέφενς στον πάγκο της, καθώς επικράτησε με 1-0 του Αμβούργο.

Τέλος, ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι της Βόλφσμπουργκ με την Άουγκσμπουργκ με τις δύο ομάδες

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.