Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προς αποχώρηση από τη Σέλτικ ο Σαμαράς

Προς αποχώρηση από τη Σέλτικ ο Σαμαράς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/3/2014 17:04
Δύσκολα θα συνεχίσει στην Σέλτικ μετά το καλοκαίρι ο Γιώργος Σαμαράς, όπως αποκάλυψε ο τεχνικός της ομάδας, Νιλ Λένον.

Ο προπονητής της Σέλτικ μιλώντας σε σκωτσέζικα Μέσα τόνισε πως οι συζητήσεις της ομάδας με τον Γιώργο Σαμαρά για την επέκταση του συμβολαίου του έχουν «παγώσει» και είναι σχεδόν απίθανο ο Έλληνας επιθετικός να συνεχίσει στους πρωταθλητές Σκωτίας και την επόμενη σεζόν:

«Πρέπει να σχεδιάσω το να είμαστε χωρίς τον Γιώργο. Ποτέ δεν ξέρεις αλλά, όπως είμαστε τώρα, το λιγότερο πιθανό είναι να είναι εδώ και μετά το καλοκαίρι. Έτσι φαίνεται. Δεν υπάρχει άλλη επικοινωνία μεταξύ του συλλόγου και των εκπροσώπων του αυτή την στιγμή».

Παρόλα αυτά ο ίδιος τόνισε πως θα προσπαθήσει να πείσει τον παίκτη να μείνει στην ομάδα:

«Έχει ακόμα τον ίδιο μάνατζερ που είχε στην αρχή της σεζόν, αλλά δεν έχουν γίνει άλλες συζητήσεις μετά τον Ιανουάριο. Πρέπει να του μιλήσω και αυτή θα είναι η προτεραιότητα μου σε μια ή δυο εβδομάδες. Τον σέβομαι πολύ και θα παίξει από εδώ και πέρα ως το τέλος της σεζόν, αλλά είναι όλο και λιγότερο πιθανό το να μείνει εδώ μετά το καλοκαίρι».

Να σημειωθεί πως ο διεθνής επιθετικός μετράει μόλις 8 παιχνίδια (από τα 15) ως βασικός στο σκωτσέζικο πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν, έχοντας πετύχει 4 γκολ, ωστόσο ο ίδιος πήρε φανέλα βασικού και στα 12 παιχνίδια της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ (προκριματικά και όμιλοι), πετυχαίνοντας άλλα τέσσερα τέρματα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.