Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Απέδρασε από το Αγρίνιο ο Αστέρας

Σούπερ Λιγκ: Απέδρασε από το Αγρίνιο ο Αστέρας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/3/2014 17:44
Με γκολ του Σανκαρέ στο 64’ ο Αστέρας Τρίπολης κέρδισε με 1-0 τον Παναιτωλικού στο Αγρίνιο και πλησίασε στο -2 τον Παναθηναικό. Δίκαιες φωνές των γηπεδούχων για πέναλτι που δεν τους δώθηκε στο 90’.

Σπουδαίο «διπλό» στην έδρα του Παναιτωλικού πήρε ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος δεν ήταν καλύτερος από τον αντίπαλο του, ωστόσο με γκολ του Σανκαρέ στο 64΄κατάφερε να «αποδράσει» με τους τρεις βαθμούς από το Αγρίνιο.

Καλύτερος ο Παναιτωλικός ο οποίος δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ, ωστόσο έμεινε πίσω στο σκορ κόντρα στη ροή στο 64’, με τον Σανκαρέ να στέλνειυ τη μπάλα με προβολή στα δίχτυα των γηπεδούχων.
Η ομάδα του Μάκη Χάβου έψαξε την ισοφάριση, είχε μεγάλη στιγμή στο 77’ όταν ο Μπαντής είπε «όχι» σε σουτ του Μαρτίνες, ενώ στο επόμενο λεπτό κέρδισε σε τετ-α-τετ τον Καμαρά.

Στο 82’ ο Αστέρας είχε μεγάλη ευκαιρία για να «κλειδώσει» τη νίκη όταν ο διαιτητής… είδε πέναλτι για χέρι του Κούσα έπειτα από σέντρα, όμως ο Μπρακάλι μπλόκαρε το χτύπημα του Μπαράλες.

Μάλιστα στο 88’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κοντοέ, ενώ στο 90’ ο διαιτητής έκλεισε τα μάτια σε ανατροπή του Μπόγιοβιτς από τον Σανκαρέ στην περιοχή, με αποτέλεσμα ο Αστέρας να φύγει με τους τρεις βαθμούς από το Αγρίνιο και να πλησιάσει προσωρινά στο -2 τον Παναθηναικό στην 4η θέση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.