Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βενγκέρ: «Από τις χειρότερες στιγμές στην καριέρα μου»

Βενγκέρ: «Από τις χειρότερες στιγμές στην καριέρα μου»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/3/2014 18:10
Την πλήρη ευθύνη για τον διασυρμό της Άρσεναλ από την Τσέλσι με 6-0 ανέλαβε ο Αρσέν Βενγκέρ ο οποίος στο 1000ο του παιχνίδι στον πάγκο των «κανονιέρηδων» δήλωσε πως: «Είναι μια από τις χειρότερες μέρες της προπονητικής μου καριέρας».

Απογοητευμένος από τη «βαριά» ήττα της Άρσεναλ στο ντέρμπι με την Τσέλσι εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος δήλωσε πως αναλαμβάνει την ευθύνη για τη συντριβή της ομάδας του:

«Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη της βαριάς ήττας. Δεν νομίζω ότι είναι η κατάλληλη ώρα να μιλήσουμε για το τι έφταιξε… Πλέον πρέπει να αντιδράσουμε στο γήπεδο, στο ματς της Τρίτης κόντρα στη Σουόνσι και δεν πρέπει μέχρι τότε να κάνουμε μεγάλη ανάλυση όσων έφταιξαν για το 6-0».

Μάλιστα ο Αλσατός τεχνικός στο 1000ο του παιχνίδι στον πάγκο της Άρσεναλ δήλωσε πως ήταν μια από τις χειρότερες ημέρες στην καριέρα του:

«Είναι μια από τις χειρότερες μέρες της προπονητικής μου καριέρας. Είχε τελειώσει το ματς από το 20ο λεπτό και ακόμα είχαμε αρκετή ώρα μέχρι τη λήξη του αγώνα... Είναι μεγάλη η απογοήτευσή μας, αλλά πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι», τόνισε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.