Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin - Σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση σε όλους τους αγώνες του Euro!

bwin - Σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση σε όλους τους αγώνες του Euro!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
15/6/2024 00:15
Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 1η αγωνιστική των ομίλων του Euro. Ξεχωρίζει το Ισπανία - Κροατία στις 19:00.

bwin - Build A Bet* σε όλους τους αγώνες του Euro!

Πρεμιέρα με σούπερ ματς

Δύο από τις ομάδες που έχουν βλέψεις για… μεγάλα πράγματα στο Euro, θα συγκρουστούν απόψε στην πρεμιέρα του 2ου ομίλου. Η Ισπανία στο… ματς της ημέρας αντιμετωπίζει την Κροατία. Η «φούρια ρόχα» εμφανίστηκε «εκκωφαντική» στην προκριματικά φάση και με συντελεστή τερμάτων 25-5 κατέλαβε άνετα την 1η θέση. Σε φάση ανανέωσης βρίσκεται η ομάδα του Λουίς ντε λα Φουέντε, με αρκετούς νέους παίκτες να έρχονται σε πρώτο πλάνο. Ποιότητα κι εμπειρία συνδυάζει η Κροατία, με την μεσοαμυντική τριάδα των Μόντριτς - Κόβατσιτς - Μπρόζοβιτς. Σε αυτούς προστίθεται και ο αμυντικός… βράχος που ακούει στο όνομα Γιόσκο Γκβάρντιολ και φέτος τον εμπιστεύθηκε ο Πεπ Γκοαρδιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι. Δέκα φορές αναμετρήθηκαν στο παρελθόν οι δύο ομάδες, με την Ισπανία να μετρά έξι νίκες, έναντι τριών των Κροατών. Ένα ματς ολοκληρώθηκε ισόπαλο. bwin - Ενισχυμένες Αποδόσεις στο Euro!

Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Στις 16:00 «ανοίγει» η αυλαία του σημερινού προγράμματος, με το Ουγγαρία - Ελβετία. Αναμέτρηση για τον 1ο όμιλο του Euro. Οι Μαγυάροι συνεχώς στα τελευταία χρόνια εμφανίζονται καλύτεροι και θέλουν να είναι μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του τουρνουά. Αήττητη ολοκλήρωσε την προκριματική φάση η ομάδα του Μάρκο Ρόσι. Συνεπείς σε ένα ακόμα μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού εμφανίστηκαν οι Ελβετοί, που ψάχνουν μία μεγάλη πορεία. Φινάλε του προγράμματος στις 22:00. Η Ιταλία είναι η κάτοχος του τίτλου και θέλει να υπερασπιστεί τα σκήπτρα της. Την τελευταία αγωνιστική εξασφάλισαν την πρόκρισή τους οι «ατζούρι», καθώς δυσκολεύτηκαν αρκετά στην προκριματική φάση. Από τις ομάδες - έκπληξη των προκριματικών η Αλβανία, τερματίζοντας 1η σε όμιλο με Πολωνία, Τσεχία, Μολδαβία και Νησιά Φερόε.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ