Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Vistabet - Σούπερ προσφορά* στο Euro!

Vistabet - Σούπερ προσφορά* στο Euro!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
18/6/2024 14:16
Η Πορτογαλία με μπροστάρη τον Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει να μπει δυναμικά στο Euro, όμως η Τσεχία επιθυμεί να σταθεί εμπόδιο.

Vistabet - Ενισχυμένες αποδόσεις στους αγώνες του Εuro!

Να γράψει ιστορία ο Κριστιάνο

H Πορτογαλία συγκαταλέγεται στα φαβορί για την κατάκτηση του Εuro και μένει να δούμε αν θα αποτυπωθεί και στον αγωνιστικό χώρο. Μπορεί το 2016 να βρέθηκε στην κορυφή της Ευρώπης, ωστόσο στην επόμενη διοργάνωση απογοήτευσε, αφού έμεινε εκτός συνέχειας στη φάση των «16». Στα προκριματικά έκανε… περίπατο, καθώς πέτυχε δέκα νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, σημείωσε 36 γκολ και δέχθηκε μόλις δυο. Ήταν το καλύτερο ξεκίνημα για τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, ο οποίος θέλει να πετύχει ότι δεν κατάφερε με τη χρυσή γενιά του Βελγίου. Τρία φιλικά έδωσε στη διάρκεια της προετοιμασίας της η Πορτογαλία. Επικράτησε άνετα της Φινλανδίας, ηττήθηκε από την Κροατία και νίκησε 3-0 την Ιρλανδία. Μάλιστα, στο τελευταίο αγωνίστηκε ο Κριστιάνο, ο οποίος πήρε τα πρώτα του λεπτά στα φιλικά κι έδειξε πανέτοιμος. Είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης και στόχος του να μεγαλώσει τον μύθο του. Ο ίδιος θέλει να γίνει ο πρώτος 39χρονος σκόρερ σε ευρωπαϊκό τουρνουά, αλλά και να κερδίσει το «Χρυσό παπούτσι» για δεύτερη φορά. Στο 3.40 στη Vistabet να σκοράρει πρώτος ο Ρονάλντο.

Vistabet- Build A Bet* στους αγώνες του Euro!

Ερωτηματικό οι Τσέχοι

Συνεπής στα μεγάλα ραντεβού με την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος η Τσεχία, καθώς αυτό θα είναι το 8ο διαδοχικό τουρνουά. Ο Ιβάν Χάσεκ ανέλαβε την Εθνική Τσεχίας τον Ιανουάριο του 2024, παρά το γεγονός πως η ομάδα προκρίθηκε στα τελικά του Euro με τον Γιάροσλαβ Σιλχάβι. Θετική εικόνα στα φιλικά, διέλυσε με 7-1 τη Μάλτα και στη συνέχεια επικράτησε της Βόρειας Μακεδονίας με 2-1. Η πρόκριση δεν ήρθε με δυσκολία, καθώς πήρε τη 2η θέση του ομίλου με 15 βαθμούς, χάνοντας την ισοβαθμία από την Αλβανία. Είχε μόλις μία ήττα σε οκτώ αγώνες. Στο 1.72 στη Vistabet να εμφανιστεί το over 2.5. Πλήγμα ο τραυματισμός του μέσου της Τβέντε, Σάντιλεκ, ο οποίος θα χάσει τη διοργάνωση.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
OI ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ