Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ξεκίνημα εβδομάδας με μάχες στο Euro και ενισχυμένες αποδόσεις!

Ξεκίνημα εβδομάδας με μάχες στο Euro και ενισχυμένες αποδόσεις!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
17/6/2024 15:35
Τρία σπουδαία παιχνίδια περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της Δευτέρας (17/6) στο Euro.

Η ποδοσφαιρική μέρα αρχίζει στις 16:00 με τον αγώνα Ρουμανία – Ουκρανία. Η αναμέτρηση του πέμπτου ομίλου είναι πολύ σημαντική, αφού οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν – με βάση τα αρχικά δεδομένα – την 2η θέση, πίσω από το ισχυρό φαβορί Βέλγιο. Οι Ουκρανοί διαθέτουν μεγαλύτερη ποιότητα λόγω της παρουσίας παικτών όπως ο Ζιντσένκο, o Μούντρικ, ο Λούνιν και ο Ντόβμπικ, ωστόσο οι Ρουμάνοι είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι, κάτι που έδειξαν ξεκάθαρα και στα προκριματικά.

Ρουμανία – Ουκρανία 1:4.55 Χ:3.60 2:1.97


Λίγο αργότερα, το φαβορί Βέλγιο αντιμετωπίζει τη Σλοβακία (19:00), σε ένα παιχνίδι με… πρέπει για το σύνολο του Ντομένικο Τεντέσκο. Η παρέα των Ντε Μπρούινε και Λουκάκου είναι υποχρεωμένη να «καθαρίσει» το ματς και να μπει από νωρίς σε θέση οδηγού. Αντίθετα, οι Σλοβάκοι θα παλέψουν για την υπέρβαση, γνωρίζοντας πως το ματς με το Βέλγιο δεν είναι μέσα σε αυτά που πρέπει να κυνηγήσουν στο δρόμο της μάχης για την πρόκριση στα νοκ-άουτ.

Βέλγιο – Σλοβακία 1:1.54 Χ:4.60 2:7.40


Το μεγάλο ματς της ημέρας διεξάγεται το βράδυ (22:00): Η Γαλλία αντιμετωπίζει την Αυστρία θέλοντας να δείξει από την αρχή σε όλους πως είναι το μεγάλο και το πιο ισχυρό φαβορί για την κούπα. Η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν θα στηριχτεί ξανά στους Μπαπέ, Γκριεζμάν και Ντεμπελέ, ενώ στην ενδεκάδα θα παίξει ο πολύπειρος Καντέ. Στην άλλη μεριά, η σκληροτράχηλη Αυστρία θα επιδιώξει να βάλει δύσκολα στους «Τρικολόρ» και να κυνηγήσει το καλύτερο δυνατό.

Αυστρία – Γαλλία 1:5.80 Χ:4.40 2:1.66


Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στο Euro

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.