Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νίκη με Ρονάλντο και… Καράμπελα η Ρεάλ (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νίκη με Ρονάλντο και… Καράμπελα η Ρεάλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/3/2014 22:15
Με τον Ρονάλντο να πετυχαίνει γκολ και ασίστ, η Ρεάλ κέρδισε άνετα με 3-0 την Λεβάντε στο Μπερναμπέου και ξέφυγε με +3 και +4 από Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα αντίστοιχα. Αυτογκόλ ο Καράμπελας.

Άνετο απόγευμα είχε κόντρα στη Λεβάντε η Ρεάλ η οποία δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα απέναντι στην ομάδα των Βύντρα και Καράμπελα (βασικοί), παίρνοντας τη νίκη με 3-0, ενώ είχε και τρία δοκάρια!

Πρωταγωνιστής ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό, ενώ ο ίδιος στο 49’ έδωσε την ασίστ για το γκολ του Μαρσέλο στο 49’, με τον Βραζιλιάνο να διπλασιάσει το προβάδισμα της «βασίλισσας».

Το τελικό 3-0 έγραψε στο 81’ ο… Καράμπελας ο οποίος σαν επιθετικός, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Λεβάντε η οποία έπαιζε με δέκα παίκτες από το 64’ λόγω αποβολής του Ναβάρο.

Μάλιστα το σκορ που θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, με τους γηπεδούχους να είχαν τρία δοκάρια για να αυξήσουν το προβάδισμα τους.

Έτσι η Ρεάλ έφτασε τους 67 βαθμούς, διατήρησε το +3 από την 2η Ατλέτικο ενώ ξέφυγε με +4 από την Μπαρτσελονα που υποχώρησε στην 3η θέση.

Το αυτογκόλ του Καράμπελα:



Όλα τα γκολ:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.