Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Αποκλεισμός-σοκ για Μάντσεστερ Σίτι

Κύπελλο Αγγλίας: Αποκλεισμός-σοκ για Μάντσεστερ Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/3/2014 20:00
Το ξανάκανε! Η Γουίγκαν μετά την νίκη της στον περσινό τελικό του Κυπέλλου, κέρδισε ξανά την Μάντσεστερ Σίτι, αυτή τη φορά με 2-1 στο «Έτιχαντ» και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του θεσμού, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Άρσεναλ στο Γουέμπλει.

Βλέπει Γουίγκαν και… τρέχει. Ένα σχεδόν χρόνο μετά την ήττα-σοκ στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας από τη Γουίγκαν (1-0), οι «πολίτες» ηττήθηκαν με 2-1 στην έδρα τους από τους «λάτικς» και αποκλείστηκαν από τον θεσμό, λίγες ημέρες πριν τον επαναληπτικό με την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μάλιστα η Γουίγκαν, που τη φετινή σεζόν αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ, πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη στο εύστοχο πέναλτι του Γκόμεζ στο 27’ αλλά και το γκολ του Περτς στο 47’.

Από την άλλη η Σίτι που ήταν απογοητευτική στο πρώτο ημίχρονο, κατάφερε να μειώσει στο 68’ με μακρινό σουτ του Νασρί, ωστόσο στη συνέχεια παρότι έχασε πολύ μεγάλες ευκαιρίες για την ισοφάριση, δεν κατάφερε να σκοράρει για δεύτερη φορά, με αποτέλεσμα να γνωρίσει τον αποκλεισμό.

Έτσι, η Γουίγκαν προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας και θα διεκδικήσει κόντρα στην Άρσεναλ την πρόκριση στον τελικό για δεύτερή συνεχόμενη φορά!

Τα ζευγάρια στους «4»:

Άρσεναλ – Γουίγκαν

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Χαλ

*Οι αγώνες είναι μονοί και θα γίνου στον Γουέμπλει στις 12 και 13 Απριλίου

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.