Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Πήρε το ντέρμπι με ανατροπή ο ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: Πήρε το ντέρμπι με ανατροπή ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/3/2014 21:47
Με γκολ του Τζαβέλα στο 84’ ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-1 του Ολυμπιακού στην Τούμπα στο ντέρμπι της 28ης αγωνιστικής. Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν στο 33’ με τον Σάμαρη, ισοφάρισε στο 36’ ο Αθανασιάδης. Δικαιολογημένες φωνές από τους φιλοξενούμενους για την γροθιά του Ινσαουράλδε στον Εντιννγκά, με τον παίκτη του ΠΑΟΚ να μην αποβάλλεται.

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, καθώς ο «δικέφαλος του Βορρά» αν και έμεινε πίσω στο σκορ από το γκολ του Σάμαρη (33’), έκανε την ανατροπή με τα τέρματα των Αθανασιάδη (36’) και Τζαβέλα (84’) και πήρε τη νίκη με 2-1, αποτρέποντας παράλληλα τον αντίπαλο του να κατακτήσει μαθηματικά το πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη.

Το παιχνίδι στιγματίστηκε από τα πολλά νεύρα και τα σκληρά μαρκαρίσματα, με τον Ολυμπιακό να φωνάζει δικαιολογημένα για το γεγονός πως ο Ινσαουράλδε δεν αποβλήθηκε στο 56’ όταν γρονθοκόπησε στο πρόσωπο τον Εντινγκά.

Σούπερ Λιγκ: Πήρε το ντέρμπι με ανατροπή ο ΠΑΟΚ
Στα αγωνιστικά θέματα, ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος δείχνοντας μεγαλύτερη διάθεση για τη νίκη, δημιούργησε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο έμεινε πίσω στο σκορ όταν το ωραίο σουτ του Σάμαρη στο 33’ έδωσε το προβάδισμα στον Ολυμπιακό στην πρώτη του μεγάλη στιγμή στο παιχνίδι.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι μέσα σε τρία λεπτά έφεραν το παιχνίδι στα ίσα, καθώς εκμεταλλεύτηκαν το λάθος του Μανωλά, με τον Αθανασιάδη να ισοφαρίζει στο 36’ σε 1-1.

Μάλιστα ο «δικέφαλος του Βορρά» είχε ευκαιρίες με τους Σαλπιγγίδη και Τζαβέλλα για να πάει με το προβάδισμα στα αποδυτήρια, με το 1-1 να μένει μέχρι τη λήξη του πρώτου ημίχρονου.

Ο ρυθμός στην επανάληψη δεν ήταν καλός, ενώ η μπουνιά του Ισαουράλδε στον Εντιγκά άναψε περισσότερα τα αίματα, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να είχε περισσότερες διακοπές παρά ευκαιρίες για γκολ!

Σε μία από τις λίγες ευκαιρίες του δεύτερου μέρους, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πετύχει γκολ, όταν μετά από απομάκρυνση του Μπονγκ, ο Τζαβέλλας έπιασε το σουτ στην κίνηση και νίκησε τον Ρομπέρτο στο 84’ διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Έτσι, ο ΠΑΟΚ πήρε την πρώτη του νίκη με τον Γεωργιάδη στον πάγκο του και έπιασε τον Ατρόμητο στη δεύτερη θέση, ενώ αντίθετα ο Ολυμπιακός γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη ήττα μετά από αυτή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Καραϊσκάκη».

Οι συνθέσεις των ομάδων:


ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Βίτορ (83’ Κίτσιου), Ινσαουράλδε, Τζαβέλλας, Νάτχο, Λάζαρ (24’ Κατσουράνης), Κάτσε, Λούκας, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης (81’ Χούσεν).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Μπονγκ, Σάμαρης, Εντινγκά, Μασάντο, Φουστέρ (81’ Πελέ), Ιμπαγάσα (15’ Πέρεζ), Βαλντέζ (72’ Κάμπελ).

Η μπουνιά του Ινσαουράλδε:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.