Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Με Μαν. Σίτι ή Γουίγκαν στον ημιτελικό η Άρσεναλ!

Κύπελλο Αγγλίας: Με Μαν. Σίτι ή Γουίγκαν στον ημιτελικό η Άρσεναλ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/3/2014 18:07
Την Μάντσεστερ Σίτι ή την Γουίγκαν θα αντιμετωπίσει η Άρσεναλ στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας που θα γίνει στο Γουέμπλει τον Απρίλιο, κάτι που σημαίνει πως η Χαλ ή η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, που είναι το άλλο ζευγάρι, θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί στον τελικό του θεσμού!

Το εμπόδιο της Μάντσεστερ Σίτι ή της Γουίγκαν θα κληθεί να ξεπεράσει η Άρσεναλ για να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, όπως προέκυψε από την κλήρωση που έγινε πριν από λίγο.

Οι «κανονιέρηδες» που κέρδισαν χθες με 4-1 την Έβερτον στα προημιτελικά, θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν το πρώτο τους τρόπαιο μετά το 2005, ενώ από την άλλη η Μάντσεστερ Σίτι που αντιμετωπίζει στους «8» του Γουίγκαν, ευελπιστεί να προκριθεί ξανά στον τελικό μετά την ήττα της την περασμένη σεζόν από τους «λάτικς» στο «Γουέμπλει».

Το άλλο ζευγάρι είναι αυτό της Χαλ με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ που «σφράγισαν» νωρίτερα την πρόκριση, κάτι που σημαίνει πως μία από τις δύο θα έχει την μεγάλη -και ιστορική- ευκαιρία να προκριθεί στον τελικό.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Χαλ δεν έχει προκριθεί ποτέ σε τελικό μεγάλης διοργάνωσης, ενώ αυτή είναι μόλις η δεύτερη συμμετοχής της σε ημιτελικό Κυπέλλου Αγγλίας μετά το μακρινό 1930!

Στον αντίποδα, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ που αγωνίζεται στην 3η κατηγορία θα διεκδικήσει την 7η συμμετοχή της σε τελικό Κυπέλλου Αγγλίας (μετράει 4 κατακτήσεις), ενώ η τελευταία της φορά που αγωνίστηκε σε τελικό ήταν το 1936, όπου ηττήθηκε με 1-0 από την Άρσεναλ.

Μάλιστα μία από τις δύο θα εξασφαλίσει πιθανότατα εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης περιόδου (αν ο νικητής του Κυπέλλου θα αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν, το εισιτήριο για το Γιουρόπα πάει στον φιναλίστ).

Τα ζευγάρια στους «4»:

Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι/Γουίγκαν

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Χαλ

*Οι αγώνες είναι μονοί και θα γίνου στον Γουέμπλει στις 12 και 13 Απριλίου

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.