Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γ’ Εθνική: Λύτρωσε την ΑΕΚ στο 89’ ο Πλατέλλας

Γ’ Εθνική: Λύτρωσε την ΑΕΚ στο 89’ ο Πλατέλλας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/3/2014 17:07
Αν και ζορίστηκε αρκετά κόντρα στον Ηρόδοτο, η ΑΕΚ με γκολάρα του Πλατέλλα στο 89’ πήρε τη νίκη με 2-1 στο ΟΑΚΑ! Δύο χαμένα πέναλτι για την «Ένωση» (!!), με δέκα έπαιζαν από το 32’ οι φιλοξενούμενοι.

Μόνο τους τρεις βαθμούς και την γκολάρα του Πλατέλλα στο 89’ που γλίτωσε την ΑΕΚ από μεγάλο κάζο, κρατάει η ΑΕΚ στο σημερινό παιχνίδι με τον Ηρόδοτο…

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα παρότι έπαιζε με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 32’, δυσκολεύτηκε αρκετά να κάμψει την αντίσταση από των Κρητικών στο ΟΑΚΑ, έχοντας μάλιστα δύο χαμένα πέναλτι με τους Γροντή και Πλατέλλα!

Όλα ξεκίνησαν ιδανικά όταν μόλις στο 8’ ο Ανάκογλου άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ωστόσο στην αμέσως επόμενη φάση ο Ηρόδοτος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ρόβα και ισοφάρισε σε 1-1 με τον Πήλιο.

Η ΑΕΚ πίεσε για να ξαναπάρει το προβάδισμα, είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Κορδέρο στο 24’ και στο 32’ ο Ανάκογλου κέρδισε πέναλτι και την αποβολή του Μπαλάφα.

Όμως, ο Πλατέλλας δεν κατάφερε να νικήσει τον Ζαφείρη από την άσπρη βούλα, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, λέγοντας «όχι» σε όλες τις προσπάθειες της «Ένωσης» για ένα γκολ.

Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να βρουν λύσεις για να διασπάσουν την άμυνα των Κρητικών και στο 84’ κέρδισαν δεύτερο πέναλτι! Ωστόσο και πάλι, η ΑΕΚ δεν κατάφερε να σκοράρει, με τον Γροντή αυτή τη φορά να στέλνει τη μπάλα άουτ.

Όλα έδειχναν πως η «Ένωση» δεν θα κατάφερνε να πάρει τη νίκη, όμως στο 89’ ο Πλατέλλας με απίστευτο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Μάλιστα ο ίδιος είχε δοκάρι στο 90+4’ για να αυξήσει ακόμα περισσότερο το προβάδισμα της ΑΕΚ, με το 2-1 να μένει τελικά μέχρι το φινάλε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.