Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πανσερραϊκός - Ατρόμητος 0-0: Όλα στο... μηδέν και μοιρασιά

Πανσερραϊκός - Ατρόμητος 0-0: Όλα στο... μηδέν και μοιρασιά

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
24/2/2024 21:22
Πανσερραϊκός και Ατρόμητος «κόλλησαν» στη «λευκή» ισοπαλία (0-0) στις Σέρρες και στο μεταξύ τους ματς για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Σε ένα ματς με ελάχιστες καλές στιγμές, όπου τα «λιοντάρια» έδειξαν πάντως περισσότερη διάθεση να κυνηγήσουν το τρίποντο, το 0-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα με τις δύο ομάδες να μένουν σχετικά ευχαριστημένες από το αποτέλεσμα, αλλά καμία από τις δύο να μην απομακρύνεται όσο θα ήθελε από τη επικίνδυνη ζώνη, ενόψει και των πλέι άουτ.

Αμφότερες εφτασαν τους 24 βαθμούς και είναι στο πλέον στο +7 από εκεί, έχοντας όμως ένα ματς περισσότερο, ενώ παράλληλα ο Πανσερραϊκός πήρε τον πρώτο του βαθμό μετά από δύο σερί ήττες και ο Ατρόμητος αντίστοιχα μετά από πέντε σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Φοβικοί οι Περιστεριώτες, χωρίς ουσία τα «λιοντάρια»

Το παιχνίδι δεν διεκδίκησε σε καμία περίπτωση δάφνες ποιότητας με τον Ατρόμητο να φαίνεται εξ αρχής πως θα περίμενε πολύ πίσω τον Πανσερραϊκό, έχοντας ως πρώτο στόχο να μη δεχτεί γκολ και μετά αν έβρισκε την ευκαιρία θα κυνηγούσε κάτι καλό.

Οι γηπεδούχοι στον αντίποδα ναι μεν πίεζαν πολύ ψηλά, με αιχμή του δόρατος τον Άλεκσιτς, ωστόσο δεν πίεζαν συντονισμένα, προκαλώντας τον εκενρυσιμό του Πάμπλο Γκαρσία, αφού τελικά δεν κατάφερναν... τίποτα έτσι.

Στο 20' οι γηπεοδύχοι είχαν πάντως δοκάρι με τον Άλεκσιτς, αλλά ο Ουάρντα από τον οποίο ξεκίνησε η φάση είχε υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ και η φάση θεωρήθηκε ως μη γενόμενη. Στο 26' ο Αιγύπτιος εξτρέμ εκτέλεσε απευθείας φάουλ, με τη μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τσιντώτα, ο οποίος σε κάθε του επαφή με τη μπάλα δεχόταν τρομερή πίεση από τον Άλεκσιτς.Με τον Ατρόμητο να είναι πολύ παθητικό, οι γηπεδούχοι ανέβηκαν ακόμα πιο ψηλά και απείλησαν στο 37' αλλά και στο 38', όμως τα σουτ των Ουάρντα και Χατζηστραβού από πλεονεκτικές θέσεις στα όρια της μεγάλης περιοχής, ήταν άστοχα.

Αυτές ήταν και οι τεlευταίες αξιόλογες φάσεις του πρώτου ημιχρόνου, στο φινάλε του οποίου οι Περιστεριώτες προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν κάπως την ταχύτητα του Ρομπάιγ, αλλά οι προσπάθειες του Γάλλου εξτρέμ έμειναν στη μέση μιας και δεν είχε και βοήθειες.

Ίδια εικόνα στη επανάληψη και φυσιολογικά... άσφαιρο το παιχνίδι

Στο 51΄ η ομάδα του Γκαρσία απείλησε με τον Στάικο, που βρήκε χώρο για να σουτάρει από μακριά στέλνοντας την μπάλα λίγο πάνω από το δοκάρι, ενώ οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν για πρώτη φορά μόλις στο 63ο λεπτό, όταν από προσπάθεια του Έντερ ο Κούεν σούταρε και ο Χόβαν απέκρουσε σε κόρνερ.

Ένα κόρνερ που εκτέλεσε απευθείας ο Κούντε προσπαθώντας να αιφνιδιάσει τον τερματοφύλακα του Πανσερραϊκού, τον οποίο υποχρέωσε σε δύσκολη απόκρουση.

Στο 78΄ μετά από εκτέλεση φάουλ ο Έντερ έστειλε την μπάλα με σουτ στην αγκαλιά του Χόβαν στο 86΄ ο Γούλερι πρόλαβε την έξοδο του Τσιντώτα αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι, στην τελευταία μεγάλη στιγμή του αγώνα.

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν, Πεταυράκης, Μπέργκστρομ, Θυμιάνης, Ντανκερλούι, Στάικος (84΄ Μορέιρα), Ουεντραόγκο, Χατζηστραβός (84΄ Σοφιανός), Τόμας (64΄ Γούλερι), Ουάρντα, Άλεξιτς

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Αθανασίου, Ντε Μποκ, Φριτζόνσον (60΄ Έντερ), Κούντε, Κούεν (73΄ Βρακάς), Ρομπάιγ (60΄ Βαλένσια), Αντζιέλσκι (73΄ Βέργος)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.