Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ σε Βρούτση: «Συνεχίζετε εμμονικά να προκαλείτε τη νοημοσύνη μας»

ΠΑΟΚ σε Βρούτση: «Συνεχίζετε εμμονικά να προκαλείτε τη νοημοσύνη μας»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
24/2/2024 16:01
H ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν άφησε αναπάντητες τις δηλώσεις του Γιάννη Βρούτση ο οποίος σχολίασε την τιμωρία της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ο ΠΑΟΚ θα δώσει το πρώτο του παιχνίδι τον πλέι οφ χωρίς κόσμο, είχε ήδη αντιδράσει γι' αυτή την απόφαση και τώρα απάντησε στις δηλώσεις του αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού.

Ο Γιάννης Βρούτσης σχολίασε πως το γήπεδο του ΠΑΟΚ δεν το έκλεισε η ΔΕΑΒ αλλά οι κροτίδες, με τους «ασπρόμαυρους» να κάνουν λόγο για προκατάληψη και εμπάθεια προς την ομάδα τους.

Η ανακοίνωση:

«Με σημερινές του δηλώσεις ο κ.Βρούτσης, συνεχίζει εμμονικά να προκαλεί την νοημοσύνη μας. Μίλησε κροτίδες που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ οι εκθέσεις αναφέρονται σε άναμμα - πυροδότηση και όχι σε ρίψη. Ίσως θεωρεί αξιόπιστη την μαρτυρία ενός οπαδού αντίπαλης ομάδας, καταργώντας τις εκθέσεις της αστυνομίας και του παρατηρητή.

Η προκατάληψη και η εμπάθεια του έγινε ακόμα πιο ξεκάθαρη, όταν αναφέρθηκε επιλεκτικά σε θύματα οπαδικής βίας, ΄΄ξεχνώντας΄΄ τον Νάσο Κωνσταντίνου. Θα τον συμβουλεύαμε να μην υπακούει τυφλά τις ΄΄συμβουλές΄΄ του Βαγγέλη Μπραουδάκη, εκτός αν στόχος του είναι να ξεπεράσει τον προκάτοχό του, που δικαιωματικά κατέκτησε τον τίτλο του πιο ανίκανου υπουργού όλων των εποχών»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.