Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βρούτσης: «Το γήπεδο του ΠΑΟΚ το έκλεισαν οι κροτίδες, όχι η ΔΕΑΒ»

Βρούτσης: «Το γήπεδο του ΠΑΟΚ το έκλεισαν οι κροτίδες, όχι η ΔΕΑΒ»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
24/2/2024 15:49
Ο Αναπληρωτής Υπουργός ΑΘλητισμού, Γιάννης Βρούτσης στο πλαίσιο τηλεοπτικής του συνέντευξης αναφέρθηκε στα μέτρα της κυβέρνησης για τα γήπεδα και αναφέρθηκε ξεχωριστά στην τιμωρία του ΠΑΟΚ.

Ο Γιάννης Βρούτσης στην εκπομπή «Στούντιο με Θέα» του ΑΝΤ1, επισήμανε πως η ΔΕΑΒ δεν ευθύνεται για την ποινή που επιβλήθηκε στον «Δικέφαλο του Βορρά» αλλά αυτό που φταίει είναι η ρίψη των κροτίδων. Τόνισε βέβαια πως σέβεται την ιστορία του ΠΑΟΚ και έκανε αναφορά και στην τοποθέτηση των καμερών.

«Σέβομαι, τιμώ και σηκώνω ψηλά την εικόνα του ΠΑΟΚ, είναι μια ιστορική, μοναδική ομάδα, που έχει γράψει ιστορία και θα γράψει ιστορία. Δεν το έκλεισε το γήπεδο του ΠΑΟΚ η ΔΕΑΒ, το έκλεισαν οι κροτίδες. Έπεσαν τρεις κροτίδες, ο νόμος είναι σαφής, η διαδικασία που ακολουθήθηκε είναι συγκεκριμένη.

Η Αστυνομία και ο παρατηρητής έκαναν φύλλα ελέγχου, στα οποία περιγράφουν πως έπεσαν τρεις κροτίδες και αντικείμενα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να απομονώσουμε και να θέσουμε στο περιθώριο αυτά τα στοιχεία.

Tα τέσσερα παιδιά, Φιλόπουλος, Λυγγερίδης, Κατσούρης, Καμπανός, σκοτώθηκαν έξω από τα γήπεδα, λόγω παραβατικής συμπεριφοράς και φανατισμού που καλλιέργησαν άτομα μέσα στα γήπεδα. Εκεί εκκολάπτεται η βία»
, ανέφερε ο Υπουργός.

Όσον αφορά τις κάμερες μάλιστα σχολίασε ««θα πέφτει καρφίτσα από τις εξέδρες στο γήπεδο και θα βλέπουμε ποιος την έριξε, τονίζοντας πως θα υπάρχουν κάμερες και στην είσοδο των αποδυτηριών.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.