Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με πολλές απουσίες ο ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο - Εκτός Κοτάρσκι και Τάισον!

Με πολλές απουσίες ο ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο - Εκτός Κοτάρσκι και Τάισον!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
24/2/2024 17:54
Ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει με πολλές απουσίες στο Αγρίνιο καθώς θα λείψουν συνολικά έξι παίκτες, με τους Κοτάρσκι και Τάισον να είναι αυτοί που προστέθηκαν στο απουσιολόγια του Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός γνώριζε πως δεν θα έχει στη διάθεση του τους τιμωρημένους Μπάμπα και Μπράντον και τους τραυματίες Τρόοστ-Εκόνγκ και Μιχαηλίδη αλλά είδε και τους Κοτάρσκι και Τάισον να μένουν εκτός.

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ ανέβασε πυρετό μετά την προπόνηση και δεν ακολούθησε την αποστολή, ενώ ο Βραζιλιάνος άσος αισθάνθηκε ενοχλήσεις και αποφασίστηκε να προφυλαχθεί. Έτσι οι «ασπρόμαυροι» βλέπουν άλλους δύο παίκτες που αποτελούν βασική επιλογή για την ενδεκάδα να μένουν εκτός σε ένα κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η προετοιμασία για το παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (24.02) στη Νέα Μεσημβρία. Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου ταξιδεύει στο Αγρίνιο με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς.

Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο δούλεψαν πάνω στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες πριν το παιχνίδι της Κυριακής (25.02), ενώ ειδικό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις.

Οι Γιάννης Μιχαηλίδης και Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκαναν θεραπεία. Εκτός από τους δύο κεντρικούς αμυντικούς, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει και στους τιμωρημένους Μπάμπα και Μπράντον , ενώ εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων έμεινε ο Τάισον , καθώς κι ο Κοτάρσκι, ο οποίος ανέβασε πυρετό μετά την προπόνηση.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Μπαλωμένος, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Ρικάρντο, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τζίμας, Σαμάτα»
.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.