Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκες για Άρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι, ντεμπούτο ο Μήτρογλου

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκες για Άρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι, ντεμπούτο ο Μήτρογλου

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/2/2014 19:01
Λίγες ημέρες μετά τις «σφαλιάρες» στο Τσάμπιονς Λιγκ, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι επέστρεψαν στις νίκες, καθώς οι «κανονιέρηδες» επικράτησαν με 4-1 της Σάντερλαντ στο Λονδίνο, ενώ οι «πολίτες» κέρδισαν με 1-0 την Στόουκ στο «Έτιχαντ». Ντεμπούτο για Μήτρογλου στην ισοπαλία της Φούλαμ (1-1) κόντρα στη Γουέστ Μπρομ.

Με τον Ολιβιέ Ζιρού να επιστρέφει στην βασική ενδεκάδα της Άρσεναλ και να πετυχαίνει δύο γκολ, η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ κέρδισε με 4-1 την Σάντερλαντ στο «Έμιρειτς», αφήνοντας έτσι πίσω της την ήττα με 2-0 από την Μπάγερν στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Γάλλος επιθετικός ήταν εντυπωσιακός, καθώς με δύο γκολ στο 5’ και στο 31’ άνοιξε το δρόμο για τη νίκη της ομάδας του, ενώ ο ίδιος έδωσε την ασίστ στο 42’ για το ωραίο γκολ του Ροζίτσκι.

Στην επανάληψη, ο Κονσιελνί «έγραψε» το 4-0, ενώ ο Τζιακερίνι διαμόρφωσε το τελικό 4-1 στο 81’, πετυχαίνοντας το γκολ της τιμής για τη Σάντερλαντ.

Με αυτή τη νίκη η Άρσεναλ έφτασε τους 59 βαθμούς και υπολείπεται έναν της πρωτοπόρου Τσέλσι η οποία κέρδισε νωρίτερα την Έβερτον με 1-0, ενώ αντίθετα η Σάντερλαντ παρέμεινε στις επικίνδυνες θέσεις του υποβιβασμού, έχοντας 24 βαθμούς.

Πρώτη εμφάνιση για τον Σκόκο στο πρωτάθλημα, με τον πρώην άσο της ΑΕΚ να περνάει στο 73’ στη θέση του Κι.

«Καθάρισε» ο Γιάγια


Πρέμιερ Λιγκ: Νίκες για Άρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι, ντεμπούτο ο Μήτρογλου
Με γκολ του Τουρέ στο 70’, η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Στόουκ στο «Έτιχαντ» (1-0) και να παραμείνει στο κυνήγι της Τσέλσι στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Παρότι δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα στην Στόουκ, η Μάντσεστερ Σίτι με «λυτρωτή» το Γιάγια Τουρέ στο 70’ κατάφερε να πάρει τη νίκη (1-0) και να επιστρέψει έτσι στις επιτυχίες μετά την ήττα της από την Μπαρτσελόνα για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «πολίτες» είχαν την υπεροχή στην αναμέτρηση, ωστόσο δυσκολευόντουσαν να βρουν λύσεις απέναντι στο αμυντικό πλάνο της Στόουκ το οποίο απέδιδε εξαιρετικά για την ομάδα του Μαρκ Χιουζ.

Τελικώς τη λύση έδωσε ο Γιάγια Τουρέ, ο οποίος με το 13ο φετινό του γκολ στο πρωτάθλημα στο 70ο λεπτό, χάρισε τη νίκη στην Σίτι η οποία στη συνέχεια δημιούργησε ευκαιρίες και για δεύτερο τέρμα, με τον Τζέκο να αστοχεί από το ένα μέτρο!

Με τη νίκη της, η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι μείωσε στους τρεις τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Τσέλσι ενώ έχει και παιχνίδι λιγότερο απέναντι στην Σάντερλαντ.

Ο... Βίντρα χάλασε το ντεμπούτο του Μήτρογλου


Πρέμιερ Λιγκ: Νίκες για Άρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι, ντεμπούτο ο Μήτρογλου
Το ντεμπούτο του Κώστα Μήτρογλου με τη φανέλα της Φούλαμ δεν συνδυάστηκε με νίκη για τους «κότατζερς», καθώς η ομάδα του Φέλιξ Μάγκατ (ντεμπούτο) ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Γουέστ Μπρομ.

Οι Λονδρέζοι ξεκινώντας χωρίς τον Έλληνα φορ στην βασική ενδεκάδα, κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο 28’ με γκολ του Ντεζάγκα, ωστόσο το λάθος του τερματοφύλακα τους, Στεκέλεμπουργκ στο 86’ μετά από σουτ του Βίντρα, δεν τους επέτρεψε να φύγουν με μια πολύτιμη νίκη από την έδρα της Γουέστ Μπρομ στη μάχη τους για την παραμονή.

Ο Κώστας Μήτρογλου πέρασε στο παιχνίδι στο 60ο λεπτό αντί του Ρονταλέγκα, ωστόσο δεν μπόρεσε να φανεί ιδιαίτερα, καθώς δεν τροφοδοτήθηκε από τους συμπαίκτες του μιας και σε εκείνο το σημείο η Γουέστ Μπρομ πίεζε ασφυχτικά την Φούλαμ η οποία είχε οπισθοχωρήσει προκειμένου να μην δεχθεί το γκολ της ισοφάρισης.

Έτσι, με το βαθμό της ισοπαλίας η Φούλαμ παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς, ενώ η Γουέστ Μπρομ κατάφερε να ξέφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού με έναν βαθμό περισσότερο από Νόριτς και Σάντερλαντ.

Στα άλλα παιχνίδια, η Χαλ διέλυσε με 4-0 την Κάρντιφ στην Ουαλία, με τον νεοαποκτηθέντα Γιέλαβιτς να πετυχαίνει δύο γκολ, ενώ η Γουέστ Χαμ κέρδισε με ανατροπή την Σαουθάμπτον (3-1) στο Λονδίνο, σημείωσε τη 4η συνεχόμενη νίκη της και έχει απομακρυνθεί για τα καλά από τις τελευταίες θέσεις!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.