Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Νίκη παραμονής για Λεβαδειακό

Σούπερ Λιγκ: Νίκη παραμονής για Λεβαδειακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/2/2014 17:22
Μια εβδομάδα μετά τη μεγάλη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο, ο Λεβαδειακός κέρδισε με 3-1 τον Αστέρα Τρίπολης και ξέφυγε ακόμα περισσότερο από τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας.

Το 2X2 με τον Σάββα Παντελίδη στον πάγκο του έκανε ο Λεβαδειακός ο οποίος επικράτησε με 3-1 του Αστέρα Τρίπολης στην Λιβαδειά και έκανε μεγάλο βήμα για την παραμονή του στην Σούπερ Λιγκ.

Οι Βοιωτοί πήραν προβάδισμα στο 7ο λεπτό με τον Κονέ ενώ στο 37’ κέρδισαν πέναλτι αλλά και την αποβολή του Κυριακόπουλου, με τον Μάντζιο δίνει από την άσπρη προβάδισμα δύο τερμάτων την ομάδα του.

Ο Αστέρας παρά το αριθμητικό μειονέκτημα μείωσε με κεφαλιά του Ντε Μπλάσις στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ενώ στην επανάληψη, είχε ευκαιρίες με τους Εντό και Μπαράλες για την ισοφάριση.

Ο Λεβαδειακός ισορρόπησε το ματς και στο 82’ «κλείδωσε» τη νίκη χάρη στο γκολ του Μιλοσάβλιεβ, με τον Σέρβο άσο να διαμορφώνει το τελικό 3-1 για τους Βοιωτούς οι οποίοι έφτασαν τους 30 βαθμούς και βρίσκονται για την ώρα στο +10 από την 17η Βέροια και +8 από τον 16ο Πλατανιά.

Από την άλλη ο Αστέρας Τρίπολης έμεινε στους 45 και έδωσε την ευκαιρία στον Παναιτωλικό να μειώσει ακόμα και στους 6 τη διαφορά του από την 5η θέση που οδηγεί στα πλει-οφ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.